| Anonim12t a întrebat:

Ce dotari are bmw e 90 2011 fata de pssat cc 2013? Stock

5 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Cred ca incurci termenii, de cele mai multe ori stock se refera la o masina fara modificari la puterea motorului, adica caruia nu i s-a adus crestere de cai putere, care apropo se masoara in kw nu in cai putere cum cred toti "dorian popa" de pe net.

Dar am inteles ce ai vrut sa zici adica care e diferenta intre un bmw e90 2011 si passat CC 2013 in materie de dotari, ambele fiind "chele", insa asta nu putem sti decat daca avem o fisa cu dotarile celor doua masini sau cu ajutorul seriei sasiului, VIN-ul arata toate dotarile masinii! Daca ai cele 2 serii poti face o comparatie, la orice magazin de piese auto care are soft pentru asa ceva intrebi dupa ce ai aceste serii sau la reprezentanta marcii respective afli foarte usor dotarile.
Ambele modele de masini au cate 20-30 de motorizari diferite

Daca ar fi sa aleg strict din punct de vedere al aspectului dintre cele 2 expuse de tine, as alege clar passat CC
Insa ca sa fie mai corecta comparatia passat CC din 2013 trebuie comparat cu bmw seria 3 F30 produsa intre ani 2012-2015
Nu uita ca bmw-ul reprezinta luxul si nu VW!

Daca intentionezi sa achizitionezi una dintre cele 2 masini de care ne-ai vorbit mai intai interseaza-te ce motorizare are fiecare :ce cilindree, ce cod motor, ce putere etc si apoi fa research pe net care ce probleme prezinta, sunt serii de motorizari de la diferiti producatori care au avut probleme serioase sau la care au aparut probleme costisitoare dupa un numar de x kilometri
Eu zic ca asta e mai important chiar decat dotarile in sine.

| Alexuţ02 a răspuns:

Prima dotare a E90-urilor dupa 2008 e problema cu distributia

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Depinde cu ce au fost comandate/cumparate.
Masinile sunt oarecum echivalente, doar ca in standard, una vine cu RWD, cealalta FWD.
Una are o versiune 'supersport' (M), cealalta e predominant TDI pentru saraci cu figuri.
Passat CC are motoare amplasate transversal (cu exceptii), e90 le are longitudinal pe toate (ca la premium).
Navigatii, beculete, xenoane, piele, trapa si alte cele, au ambele.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Alexuţ02):

Las ca TFSI-urile de la Passat n-ajung departe laughing

| Alexuţ02 a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

N-am zis-o in sensul rau treaba cu distributia, daca faci distributia la un N47 de pe E90-uri, F10-uri sunt chiar fiabile