anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce fel de analize se fac inainte sa aplici pentru scoala de soferi categoria b?

4 răspunsuri:
| BuLaNNNeL a răspuns:

Ieri am facut fișa medicală. Singura analiză reală este la oftalmologie. La neurologie (pe noi) ne.a pus sa stam pe varfete si călcâie, psihiatrie - întrebări specifice + verificarea fișei psihologice (o faci înainte, separat de fișa medicala), medicina internă- întrebări despre sănătatea ta, ortopedie- întrebări despre oase rupte, orl- șoptește la o distanță de vreun metru jumate sa vada daca auzi. Si cam asta e tot.

| anonim_4396 explică (pentru BuLaNNNeL):

Si medicul de familie imi da doar un bilet de trimitere?

| BuLaNNNeL a răspuns (pentru anonim_4396):

Ceri o adeverință (arata gen ca o scutire). Te duci la clinica/spital in functie de cine colaborează scoala de condus si asa cum a spus cineva mai sus, bagi dosarul si vei fi chemat după câteva ore. Gen, Eu l.am băgat la 9.30 dimineata si am fost chemat la 12:45. Nu stiu daca e peste tot asa. Dar a fost ok, intre timp am fost la poliție și mi.am scos cazierul, am facut fișa psihologică (tot in clinica respectiva, cred ca asa e peste tot).

| AlexElektro1987 a răspuns:

Nu iti faci analize, trebuie sa faci acea fisa medicala la o clinica din zona ta si trebuie sa treci prin mai multe cabinete ( oftalmologie, neurologie, ORL etc. ), de obicei gasesti toate cabinetele alea in aceeasi clinica, tu doar cand te duci acolo spui ca vrei sa faci fisa medicala pentru B, o sa trebuiasca sa dai o suma de bani ( cam 100-150 de lei ) si ti se da o fisa cu care ulterior o sa treci pe la cabinetele respective si eventual ti se face programare si ti se spune cand sa vii pentru ca nu gasesti in fiecare zi toate cabinetele deschise.