Nu iti faci analize, trebuie sa faci acea fisa medicala la o clinica din zona ta si trebuie sa treci prin mai multe cabinete ( oftalmologie, neurologie, ORL etc. ), de obicei gasesti toate cabinetele alea in aceeasi clinica, tu doar cand te duci acolo spui ca vrei sa faci fisa medicala pentru B, o sa trebuiasca sa dai o suma de bani ( cam 100-150 de lei ) si ti se da o fisa cu care ulterior o sa treci pe la cabinetele respective si eventual ti se face programare si ti se spune cand sa vii pentru ca nu gasesti in fiecare zi toate cabinetele deschise.
Ieri am facut fișa medicală. Singura analiză reală este la oftalmologie. La neurologie (pe noi) ne.a pus sa stam pe varfete si călcâie, psihiatrie - întrebări specifice + verificarea fișei psihologice (o faci înainte, separat de fișa medicala), medicina internă- întrebări despre sănătatea ta, ortopedie- întrebări despre oase rupte, orl- șoptește la o distanță de vreun metru jumate sa vada daca auzi. Si cam asta e tot.
Ceri o adeverință (arata gen ca o scutire). Te duci la clinica/spital in functie de cine colaborează scoala de condus si asa cum a spus cineva mai sus, bagi dosarul si vei fi chemat după câteva ore. Gen, Eu l.am băgat la 9.30 dimineata si am fost chemat la 12:45. Nu stiu daca e peste tot asa. Dar a fost ok, intre timp am fost la poliție și mi.am scos cazierul, am facut fișa psihologică (tot in clinica respectiva, cred ca asa e peste tot).