| rockvandam a întrebat:

Ce imi puteti spune despre audi a4 si a6? As vrea sa imi cumpar un audi dar nu stiu care model ar fi mai rentabil, mai bun si care sa ofere fiabilitate.
Imi puteti spune care sunt"boala"lor? Care sunt cele mai des intalnite probleme la audi?

Răspuns Câştigător
| relian a răspuns:

Audi a4 este clasa compact, iar audi a6 este midsize car.O masina cu cit urca in clasa cu atit este mai de calitate si aici ma refer la orice.Deci audi a6 este mai de calitate decat a4, are mai multe dotari, este mai frumoasa si asa mai departe.Are tehnolgie mai superioara si ce mai vrei tu.Ce boli au intrebi? Ca si oamenii. Daca nu tea accidentata nimeni nu ai nici o treaba, sau daca ai fost muncit foarte greu la viata ta atunci iti maninci ziele asa cum iti va minca zilele si masina. Daca o cumperi noua si ai grija de ea nu ai probleme, mai ales cu a6. daca o cumperi folosita, atunci poti nimeniri una bine intretinuta si aici nu ma refer la cum arata cai curata cai parfumata, ma refer bine intretiunua sa nu fie terminata ca fier, ca motor, deci poti avea noroc sau poti nimeri una sa iti manince zilele, mai ales ca astea in special a6 daca e model mai nou e plin de senzori si din ce am vazut eu prin RO mecanicii sunt asa ca si vracii.Cam asa sta situatia.Dar cand cumperi o masina o scanezi ala e cel mai bun lucru. Daca ai un scanae de buzunar o scanezi pe loc si stii cum sta masina, daca nu ai spui aluia ce vinde ca vrei sa o verific si o duci undeva la un service spui alora sa tio scaneze sa zica daca totui in regula, plus ca se pot uiita si pe sub daca e cazu sa vada ceva scurgeri de ulei chestii de genu asta.Acum si cu scanare si cu verificare tot audi a6 este mai bun ca alantu.Adica ma refer in timp, masina A6 se pastreaza mai mult in timp.Chestia de consum e ca a6 consuma mai mult pentru ca este mai grea.Dar cum am spus depinde si de ce an este masina, deci sa dau un ex audi a4 si a6 din acelasi an 2012 pai tot audi A6 consuma mai putin.De ce? tehologie mai superioara decat la A4.Cam asa stau lucrurile.Bine ma referii acelasi an acelasi motor, aceiasi tractiune.Vino cu anul masinilor, cu motoare capacitati ce combustibil etc si poate poti afla mai multe informatii.

6 răspunsuri:
| MadHOuse a răspuns:

Http://masininisam.com/diferenta/audi-a4-audi-a6.html
Vezi aici sper ca te-am ajutat

| mgtow a răspuns:

Probleme mari nu prea da daca stii so pretuiesti

suntserios
| suntserios a răspuns:

Vorbim totusi despre niste masini premium. Nu stiu la ce te asteptai cand ai pus intrebarea asta... sa iti zica cineva toate problemele cu care s au confruntat toatel modele de Audi vreodata?

| rockvandam explică (pentru relian):

Audi a6 din 2007 cu motor de 2.0, l-am gasit pe net, am fost de l-am si vazut si vanzatoru accepta orice test la ea.E o singura problema, masina e din Irlanda cu volan pe dreapta, dar am inteles ca se poate schimba volanul pe stanga, e indicat acest lucru?

| relian a răspuns (pentru rockvandam):

Nu cred ca se poate si nici nu este indicat. Daca se poate te duce mai mult decat ai lua una cu volan cum vrei tu.Astea au bordu plin cu de toate, de la radiatoru pentru caldura la tot felul de galerii, motorase, clapete care dirijeza aerul.Ma pot duce la un junkyard sa ma uit dar nu cred ca au orificii si pe stinga si pe dreapta ma refer pentru volan si ce mai e acolo, cabluri.

| rockvandam explică (pentru relian):

M-am interesat putin si am inteles ca este ceva firma undeva prin Ungaria care se ocupa cu schimbatu volanului si in 2 zile e gata, cu 1000euro tot si dau si garantie. Nu stiu ce sa zic, masina asta as cumpara-o ca e foarte buna.