Eu nu prea cred in consumul redus. Cu Mobra in 2T si scuter in 4T, ambele de 50cc, scoteam consum de Tico, adica 4-5%.
Nu stiu ce sa-ti recomand, sunt ceva ATV-uri de oras, cu cauciucuri mai scunde, si transmisie de viteza (fara 4x4), dar nu stiu sa-ti dau exemple.
Buggy-ul, cum am mai spus, cam iese din discutie, ca sunt foarte scumpe cele cu posibilitate de inmatriculare, plus ca nu prea vad rostul, daca ai zis ca nu vrei masina; Decat buggy, mai bine o decapotabila direct; daca vrei de teren, Vitara decapotabila e tot aia cu un buggy. Dar ce consum au Vitara... Ti-ai fi dorit sa-mi asculti sfatul cu BMW-ul, dupa aia
Pentru asfalt, nici una din ele.
In oras, pentru distractie, recomand un BMW cat mai ieftin, ideal un E36 318-320, si bani de benzina.
Nu sunt fan BMW, dar n-are cum sa nu-ti placa asa ceva.
Cu ATV-ul nu faci nimic, cel mult strici niste spatii verzi si te alegi cu politia pe urmele tale, cu Buggy-ul mai rau, ca majoritatea n-au nici drept de circulatie.
Ideea este ca nu vreau masina pentru ca am unu, bmw nu-mi place deloc, si vreau un atv sau buggy nu ca sa intru pe spatiile verzi ci doar sa ma misc in oras pe stradute alta e senzatia in ele fata de masina, plus ca au si un consum mai redus
Mersi pentru raspuns si pentru deranj.M-am hotarat sa raman la un atv. am gasit ceva de 250cm inmatriculabil, e numai bun pentru distractie, iarna vara. plus ca nu stau nici asa departe de locuri unde as putea folosi atv-ul la capacitatea sa maxima pe teren accidentat...stii cumva cu inmatricularea cum se procedeaza?
Nu stiu cum e cu inmatricularea la ATV-uri; am vazut si cu numere galbene (de la primarie), si cu numere ca la masini... Nu cunosc incadrarea lor, stiu ca trebuie B-ul ca sa le conduci.
Pai cu numere galbene sunt alea de 50cm restul trebuie cu numere normale. am sa intreb un politist ca ar trebui sa stie cel mai bine
anonim_4396 întreabă:
Ana127483 întreabă: