Se refera ca ai un avantaj daca o sa cumperi acea masina, nu va trebui sa platesti tu o alta taxa de inmatriculare, caci a fost deja platita de proprietar.
Sunt taxe auto ce au fost platite iar acum s-au redus sau scos si poti recupera bani platiti.
http://www.ziare.com/articole/taxa+auto+returnata
Salut adica a platit taxa si nu sia recuperat-o drept urmare a bagat-o in pretul masini cam asta este chestia deci drept urmare masina costa mai mult...
Inseamna ca s-a platit taxa de inmatriculare in perioada 2007-2011 si nu s-a cerut recuperarea ei astfel ca nu mai trebuie sa platesti acum, pentru inmatriculare, timbrul de mediu.
Lol, hop si tu pe aici sa te afli in vorba.
este vorba de taxa de inmatriculare care a fost platita si nu a fost recuperata dupa diminuarea valorii acesteia. pe scurt tu nu trebuie sa mai platesti respectiva taxa la imatriculare
Aha am inteles mersi mult, uite eu as vrea sa imi iau o masina si cineva imi zicea ca acuma nu mai conteaza daca o iau inmatriculata in ro oricum taxele sunt aceleasi sau cum e imi poti explica cam ce taxe platesc daca o iau inscrisa deja la noi
Stanmariusvasile întreabă: