| BuLaNNNeL a întrebat:

Ce masina recomandati unui începător? Nu ma intereseaza caii putere, dar nici sa fie vreo rabla, sa tina, sa fie rezistenta.
Buget 3000€
P.S Fara brecuri.

5 răspunsuri:
| RB26DETT a răspuns:

Volvo s40 2000-2004 1.9D, iti recomand versiunea de 115 cp deoarece are acelasi consum cu ala de 104 sau cat are si anume 6% mediu (oras-exterior) motoarele sunt foarte bune, nu consuma ulei si nu sunt pretentioase, sunt euro 3 deci nu au DPF, o grija si o cheltuiala in minus, masina este rezistenta si fiabila, testeaza una sa te convingi, la prima vedere poate ca nu te-ar convinge dar incearcawinking Tatal meu are un v40 din 2001 cu 1.9 de 115 cp si niciodata nu i-a facut probleme, are deja 360 000
Eu am inceput pe un v40 din 97' 2.0i 136 cp, in prezent are 500 000 km, asta fuge mai tare dar e mai flamanda decat dieselul!
Pe viitor iti poti strange 250 de euro si o duci la niste baieti, Racing Code in Bucuresti, au si dyno si ti-o pot urca pana pe la 138 cp si 340 nm, atunci masina va fugi super si consumul va ajunge pe la 5.5!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un BMW e46 cu km putini, ingrijit

| StefanCosmin a răspuns:

Salut! Eu iti recomand vw passat b5 sau b5.5 (acesta din urma fiind varianta fabricata intre anii 2000-2005), cu cel mai fiabil motor:1.9 TDI, este o masina care rezista 1.000.000 de km, si nu trebuie reparata des, decat o revizie la timpul ei.winking

| BuLaNNNeL explică (pentru StefanCosmin):

Ce taxe se platesc la ea? Mai ales daca o trec pe numele meu avand 19 ani, deocamdata nu sunt in tara si nici permis n-am, dar vreau sa dau, nu m-au interesat masinile nu cunosc mai nimic despre ele, dar stiu ca prietenii mei isi treceau masinile pe numele părinților ca erau taxele mai mici sau ceva de genu.

| BogdăneI a răspuns:

Salut!
Cand iti iei o masina trebuie sa te gandesti mai departe, daca ti se strica ceva (o iei second-hand, pot aparea surprize de la inceput) iti permiti sa o repari?
La 3000 de euro gasesti un Opel Astra H pe benzina (la cele diesel am inteles ca apare o problema la filtrul de particule si schimbarea lui este costisitoare)
E masina buna, piesele sunt ieftine si se gasesc usor!