Salut!
Cand iti iei o masina trebuie sa te gandesti mai departe, daca ti se strica ceva (o iei second-hand, pot aparea surprize de la inceput) iti permiti sa o repari?
La 3000 de euro gasesti un Opel Astra H pe benzina (la cele diesel am inteles ca apare o problema la filtrul de particule si schimbarea lui este costisitoare)
E masina buna, piesele sunt ieftine si se gasesc usor!
Volvo s40 2000-2004 1.9D, iti recomand versiunea de 115 cp deoarece are acelasi consum cu ala de 104 sau cat are si anume 6% mediu (oras-exterior) motoarele sunt foarte bune, nu consuma ulei si nu sunt pretentioase, sunt euro 3 deci nu au DPF, o grija si o cheltuiala in minus, masina este rezistenta si fiabila, testeaza una sa te convingi, la prima vedere poate ca nu te-ar convinge dar incearca Tatal meu are un v40 din 2001 cu 1.9 de 115 cp si niciodata nu i-a facut probleme, are deja 360 000
Eu am inceput pe un v40 din 97' 2.0i 136 cp, in prezent are 500 000 km, asta fuge mai tare dar e mai flamanda decat dieselul!
Pe viitor iti poti strange 250 de euro si o duci la niste baieti, Racing Code in Bucuresti, au si dyno si ti-o pot urca pana pe la 138 cp si 340 nm, atunci masina va fugi super si consumul va ajunge pe la 5.5!
Salut! Eu iti recomand vw passat b5 sau b5.5 (acesta din urma fiind varianta fabricata intre anii 2000-2005), cu cel mai fiabil motor:1.9 TDI, este o masina care rezista 1.000.000 de km, si nu trebuie reparata des, decat o revizie la timpul ei.
Ce taxe se platesc la ea? Mai ales daca o trec pe numele meu avand 19 ani, deocamdata nu sunt in tara si nici permis n-am, dar vreau sa dau, nu m-au interesat masinile nu cunosc mai nimic despre ele, dar stiu ca prietenii mei isi treceau masinile pe numele părinților ca erau taxele mai mici sau ceva de genu.
David24876 întreabă:
led889 întreabă: