Ca si prima masina nu iti remoand automată
Trebuie să înveți să mergi și cu o mașină manuală
Variantele mele sunt:
Golf 5
Golf 6
Passat b6
Skoda fabia
Dacă vrei ceva mai mult desii nu iti recomand poti sa iti iei un e90
Dar ar trebui să începi cu o mașină din grupul VAG
Si loganul ar fi bun, da, logan, multi o sa rada dar asta e adevarul
Nu lua automată ca și prima masina
Pana la 20-21 de ani e bine sa conduci o manuală
De spălat automată desigur, la 18 ani nu ai nevoie de masină nu cred ca esti expert in condus, multi tineri i si i au bolizi ca sa omoare lumea pe stradă, deci o masină de spălat ar fi cea mai bună alegere.
Sincer, cumpara o masina de 2000 euro maxim ce inevitabil o sa o mai zgarii, lovesti, etc si dupa 2 ani dupa ce folosesti masina asta sa iti iei una de 8000 euro.
Daca vrei totusi musai una in bugetul ala atunci probabil un BMW e cea mai ok automata. Un seria 1 sau seria 3 e o decizie buna doar sa ii schimbi distributia. Nu sunt fan BMW deloc dar e mai ok asa decat cele DSG din grupul VAG. Bafta!
De ce ii oferi un link cu informatii false?
Nu exista masini care sa se conduca fara permis.
Trecand peste frustratii care iti recomanda masini de spalat ca atat pot... la 8000 gasesti destule varianta automate decente... Focus, Golf chiar si Audi A3
Intra pe link si vezi, mai sunt si link-uri catre producatori si serios exista, si nici eu nu am aflat cautand pe internet, ca nu credeam, ci mi-a spus cineva... au o putere foarte, foarte mica si asta e secretul
insa, m-am uitat de la distanta, la preturile alea, ma duc sa imi fac permis si imi iau o masina de 700eu pana invat sa conduc decat 14mii de eu pe masinuta lu' peste, ca doar nu are nevoie de permis
De ce sa ma uit eu pe link urile alea?
Eu ma uit in codul rutier unde scrie destul de clar ca alea sunt masini care se incadreaza la categ B1. Simplu.
Citeste codul rutier, lasa link uri suspecte. Numai prostii scrie acolo. Conceptul de atestat nu mai exista in legislația rutiera din 2013.