| Cr7adi a întrebat:

Ce masina second hand v-ati lua daca a-ti avea de dat 30.000 de euro.Eu m-am gandit la audi q7.Scrieti-mi voi nu conteaza daca e sport sau jeep.Precizez ca trebuie sa fie impunatoare.

17 răspunsuri:
| 8imal a răspuns:

Volkswagen touareg

| TryckAlex a răspuns:

Ba cea mai impunatoare ar fi un Ford GT cu un exhatus cu conductie de gaz se aude motoroul super smecher!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Second hand, nimic. Mai bine îmi iau ceva nou calumea.

| Alexandra_Andrei_1990 a răspuns:

Mustag gt500

| cristina202 a răspuns:

De ce trebuie sa fie impunatoare? Masina trebuie sa te duca unde ai nevoie.

| cristina202 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt de aceeasi parere...

| Ronald0 a răspuns:

C class 220.

| CristiUcV a răspuns:

Dodge Ram, Dodge Nitro, Dodge Charger sau Toyota Supra

| mgtow a răspuns:

Un BMW din anul 2005 apoi l-as restaura cu piese noi in intregime si m-ar tine toata viata pe drumuri straine nu la noi in tara.

| MultPreaInteleptulTractorist a răspuns:

N-as da 30.000 de euro pe o masina sh nici sa ma atarni cu capul in jos de la etajul 10, timp de o saptamana. Ar insemna ca sunt prea prost sa merit sa traiesc.

| Sofer a răspuns:

Ceva ieftin cum ar fi Opel Astra.

suntserios
| suntserios a răspuns:

In primul rand nu as da niciodata 30. 000E pe o masina SH. sa dai 30.000 pe un gipan pe care nu mai ai cu ce sa il intretii dupa aia?

cu 30.000 poti sa iti iei oricand o masina noua din orice clasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa mai strangi ceva bani si sa iti cumperi ceva bun.

| Cr7adi explică (pentru suntserios):

Am bani frate, si 100.000 de euro daca vreau sa imi cumpar masina, dar nu merita mai multa investitie intr-o masina mai mult de 30.000 si nici aia poate.Cu 30.000 nu imi iau ceva calumea nou niciodata.Am bani sa o intretin nu iti fa probleme...

| Cr7adi explică (pentru cristina202):

La mivelul tau de tocilar/ă da...

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Cr7adi):

Toti sunteti mari si tari pe net. tu nu ai nici macar un leu, poate are mami si tati, tu nici macar permis nu ai, asa ca nu mai bate campii pe aici si vezi ti de Cristiano Ronaldo al tau si de cacaturile ale de steroizi si alte tampenii pe care l bagi in tine si te plangi tot timpul

| Cr7adi explică (pentru suntserios):

Contul asta il am de ceva timp, si măcar ce daca am un nume de jucător de fotbal? decat ca tine un slabanog cu numele suntserios....si apropo de steroizi nu aia mi-au dat niste reacții adverse, am avut alta problema care din fericire mi-a trecut.si sa iti răspund si cu banii este adevărat parintii au banii, si care este faza? am doar 18 ani ce vrei sa am palate...