anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce mașina v-ati cumpăra având in vedere ca o data la 2 luni ar trebui sa faceți un drum Timișoara-Galati? Buget sa zicem la vreo 5000-6000 euro?

Răspuns Câştigător
| ClaudiuM1997 a răspuns:

Pai pentru drumul ala trebuie ceva diesel dar cu conditia sa o scoti o data la 2 saptamani macar la drum lung sa se mai curete. Eu in bugetul ala as cauta un Renault Megane 3 1.5 dci 110cp. Motor reusit, fara probleme grave la DPF si masina reusita.

13 răspunsuri:
| laSoledad a răspuns:

Bugetul e cam mic. Pune-i ca avans la un credit pentru o masina bunicica si iesi mai castigat. Dar intreaba-te si daca merita sa cumperi masina. Intreaba-te cat de mult timp vei tot face drumul asta lung? Este ceva sigur pentru mai multi ani sau e ceva doar de 1 an 2? Daca n-ai si alte motive serioase pentru care sa-ti cumperi masina acum in criza si stii ca drumul acela e ceva provizoriu (1 an - 2), eu nu m-as risca in criza sa cheltui acele mii de euro. Dar daca stii ca e ceva sigur, atunci merita sa-ti iei masina. Doar ca bugetul e cam mic si orice vei gasi la banii aia va fi o rabla care te va lasa cand ti-e lumea mai draga. Pe langa banii stransi de tine, mai fa un credit si iesi mai castigat.

| zilog a răspuns:

Jur că eu locuiam în Elveția și aveam prietena din Cahul în republica Moldova si AVEAM UN TICO SI FACEAM NAVETA o data la 2 saptamani. timp de vreo 8 ani asta era ritualul meu.
asa ca poti sa iti iei orice masina care iti permiti sa o intretii!

| Feitan a răspuns:

Cam orice Diesel, baiatul care azis ca bugetul e mic el viseaza bmw-uri.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Un 1,5 diesel de la renault / nissan / dacia

| Andrei200202 a răspuns (pentru laSoledad):

Ar fi ca vreau sa ma mut in alt oras si sa mi vizitez familia de câteva ori pe an.

| laSoledad a răspuns (pentru Andrei200202):

Atunci merita sa iei. Mai fa un credit de nevoi personale pentru suma care iti mai trebuie sa iei o masina noua bunicica.

| laSoledad a răspuns:

Compara aici dobanzile DAE. https://www.finzoom.ro/credite/nevoi-personale/

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred ca ai salariu dar oricum cea mai proasta idee e sa iei un credit la dobanzile creditului de nevoi personale mai ales cand la sfarsit o sa ai ceva ce nu mai valoreaza nici macar cat dobanzile platite

| Frank51 a răspuns:

Mai pui ceva si iti iei spring, unde-s doar avantaje.

| mgtow a răspuns:

In banii aia prefer sa merg cu trenul, pentru mine o masina buna costa 30.000€ noua - sau o gasesc in 10.000 apoi mai bag vreo 10 000 in tuning si conversie electrica macar 500km autonomie, design frumos folie jante suspensii si ce mai e apoi sant fericit cu ea.

| Andrei200202 a răspuns (pentru anonim_4396):

E adevarat si asta, nu am de gând oricum sa fac vreun credit pentru masina cel puțin. Am avut salariu, am muncit in vacante si in timp liber, deci mi-am strâns niște bani plus ca o sa mai strâng imediat ce termin cu vrajeala asta de liceu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Andrei200202):

Pai ia-ti cu ce ai strans ca ai o suma ok, nu te lua dupa tampita aia cu creditele ei, o fi angajat-o vreo banca agent de vanzari ca tot ce scrie pe aici e numai despre cum sa iei credite

| Andrei200202 a răspuns (pentru anonim_4396):

Oricum întrebarea ce i drept am pus o prea devreme, nu vreau sa imi iau imediat, e doar o curiozitate si o necesitate care imi va fi de folos in viitorul apropiat dar am vrut sa vad ce pareri sunt, ce mașini sunt indicate.

Întrebări similare