Doar 25000 de euro? Ai descoperit vreo comoara? Ai bani macar sa cumperi o roată?
Daca as avea banii aia, mi-as lua o cabanuta la munte. E masina joasa, cu motor mare, impozit mare, piese scumpe, intretinere scumpa, CASCO scump... de "doar" 25k imi iau frumos un Suzuki Vitara full cu 3+7 ani/200.000 km GARANTIE si imi mai ramin bani sa trag o fuga pana in Grecia si sa zac acolo pe o insula vreo luna.
4000 vrei sa zici. Oricum, vezi cit e un schimb de ulei si placute de frina... sau cit costa un far, o incuietoare la usa...
Cumperi mașina doar dacă planifici acest lucru. Nu înseamnă că dacă am și banii, prioritar este să-mi cumpăr mașina, restul nu mai contează...
Poate aș putea să-i investesc banii, nu să mă avânt direct la mașini. Eu mă pun, acum, în situația în care intru în posesia a 25.000€ și-ți spun că am deja două mașini în curte cu care mă pot deplasa. În momentul în care ai câștigat sau ai obținut o anumită sumă de bani, învață să-i cheltuiești cu cap sau să-i investești în ceva, într-o pasiune de exemplu, în funcție de necesități: familie, casă, iar la final lași loc și pentru "dorințe". Dorințele nu-s prioritare.
Daca as avea doar banii aia, NU.
Daca as avea 100.000 da, as lua-o.
E foarte scumpa la intretinere si la consum, trebuie sa ai ceva pe dreapta
Am cautat mult modelul acesta, insa 95% din ele nu au km reali. Un 640d din 2015 in Germania costa peste 30k.
Totusi mi se pare un model invechit.
anonim_4396 întreabă:
Raul112009955 întreabă: