Daca as avea banii aia, mi-as lua o cabanuta la munte. E masina joasa, cu motor mare, impozit mare, piese scumpe, intretinere scumpa, CASCO scump... de "doar" 25k imi iau frumos un Suzuki Vitara full cu 3+7 ani/200.000 km GARANTIE si imi mai ramin bani sa trag o fuga pana in Grecia si sa zac acolo pe o insula vreo luna.
Am cautat mult modelul acesta, insa 95% din ele nu au km reali. Un 640d din 2015 in Germania costa peste 30k.
Totusi mi se pare un model invechit.
Doar 25000 de euro? Ai descoperit vreo comoara? Ai bani macar sa cumperi o roată?
4000 vrei sa zici. Oricum, vezi cit e un schimb de ulei si placute de frina... sau cit costa un far, o incuietoare la usa...
Cumperi mașina doar dacă planifici acest lucru. Nu înseamnă că dacă am și banii, prioritar este să-mi cumpăr mașina, restul nu mai contează...
Poate aș putea să-i investesc banii, nu să mă avânt direct la mașini. Eu mă pun, acum, în situația în care intru în posesia a 25.000€ și-ți spun că am deja două mașini în curte cu care mă pot deplasa. În momentul în care ai câștigat sau ai obținut o anumită sumă de bani, învață să-i cheltuiești cu cap sau să-i investești în ceva, într-o pasiune de exemplu, în funcție de necesități: familie, casă, iar la final lași loc și pentru "dorințe". Dorințele nu-s prioritare.
Daca as avea doar banii aia, NU.
Daca as avea 100.000 da, as lua-o.
E foarte scumpa la intretinere si la consum, trebuie sa ai ceva pe dreapta
anonim_4396 întreabă:
Raul112009955 întreabă: