Tata are si e chiar foarte multumit de ea, face lunar cate un drum de Germania dus intors
Salut,tata a avut o Solenza 1.4 mpi argintie.Acu e a lu' bunicu'.Nu a avut niciodata probleme cu ea...Mie personal imi place ca se conduce usor(am testat-o, bine cu tata langa mine ca am numa 14 ani.)Oricum este de asemenea si dinamica.Am mai auzit de persoane care spun ca nu ar da Solenza nici pe 2 Logan-uri, eu sunt de aceeasi parere. Oricum nu se compara cu un golf 4 sau altceva, dar pentru o dacie, da merita sa detii una.
Pai Solenta este cea mai reusita masina scoasa de Dacia pana acum exceptand 1.6, 16V de la Logan, dar daca nu ai bani de un Golf 3 ar fi cam cea mai indicata varianta o Solenta de 1.4, piesele de pret mediu, destul de fiabila pentru Romania, deci este ok!
Are un preten de al meu si toata ziua sta sub ea si strange suruburi si si o pune pe butuci, verifica daca e intreaga tot timpu. Eu am un golf 4 1.4 benzina si nu am treaba cu el schimb doar consumabile. Am condus si solenza mi s-a parut foarte ok pentru raportu calitate / pret pe care il ofera zic ca e o masina reusita. Fara puncte de amenda! Bafta
Ce vrajeala daca ar avea iubitu tau o solenza pun pariu k nu ti-ar place asa ca mai bine tine-ti parerea ta in minte
stiby întreabă:
anonim_4396 întreabă: