Alfa lui stefan merge o zi si sta un an! nu merita se strica mai mereu, si pedeasupra sun scumpe si piesele!
Un alfa romeo iti aduce un mai mare gol in buzunare. Daca iti ei un BMW, economisesti cam 1000-3000 de euro.
Deci luand un bmw, tu afirmi ca ar economisi? cat habar ai tu de masini! daca e sa iti iei o masina noua, si sa alegi intre un alfa si un bmw, fa cum zice maxi, daca tot vrei sa ai consumul mai mare, si sa "economisesti" ! alfa e o masina comuna tuturor, e maleabila, rezistenta, si duce, crede'ma, o spun din propria experienta! ador, recunosc bmw'urile, dar decat sa fiu ipocrit, iti recomand alfa. costa mai putin ( atat ca noua cat si ca de mana a 2'a) si duce si ea, multa vreme! e decizia ta!
Haha BMW ala consuma cit 2 Alfa romeo cei drept alfa nu are prea mult prestigiu dar e buncica eu totu iti reomand honda civic sedan aia chiar consuma putin.Si e la [retul unei alfa romeo dar e mai trainica si de mai prestigiu firma
Acum depinde unde merge omul, daca are BMW si merge doar la munca si la cumparaturi (chiar daca e pe benzina masina) consuma putin, si nu intra in gropi ca taranul merge linistit masina ii tine o viata intreaga fara probleme, numai ca depinde de buzunarul fiecaruia ce-si permite.
Depinde cati ani ai ce vrei sa faci cu ea si astea. sfatul meu e sa te duci cand vrei sa o cumperi sa o iei la o tura. iti zic eu daca te urci in alfa nu te mai dai jos din ea. e facuta sa iti dea satisfactie. favorita mea e 147. full piele climatronic 10 airbaguri.
Am avut o Alfa Romeo166 2.4 jtd. Nu am luat-o noua. La inceput a fost ok nu avea nici multi km full electric comfort spaţiu. Am băgat motorina dar nu din statie imi aducea un var. Dupa vreo 2 luni dupa ce am băgat asa cu viteza a6a mergeam cu 140 maxim. Varul meu a bagat in masina lui (golf 5) de vreo3ani si nu are nimic. Şi pe deasupra sunt piesele scumpe. Cand am luat-o mergeam si cu 240. Nu iti recomand alfa
gabba întreabă: