Motosapele sunt foarte bune mai ales daca au o punte rezistenta si construita corect, dar e cam mult 700 kg, e totusi o motosapa, nu o masina.
Dar unii utilizatori ai acestei motosape au spus ca cu greutati pe roti poate duce lejer 1000kg.
Du-te la pescuit sau sa te culci, scrie-mi in privat sa iti trimit video cu ea, tot pe la garantie sunt cu ea, acolo o face cand o aduc acasa nu mai merge, o am pentru grădină, 3200 lei a costat 13 HP, dar cand am arat in grădină am chemat pe un prieten cu una de 6.5 HP, la prieteni după ce am carat-o 15 km tot se oprea nu am putut face, la vecini tot asa muncă de o oră o făceam în 6 tot se oprea, uleiul de motor trebuie schimbat foarte des si e scump 10w30, acum merge dar nu la capacitățile normale, cară 1m cub de nisip fără probleme dar cu ce preț... nu stii cand se oprește, consumă cât un bmw vechi, decât să iti iei pagubă la casă mai bine mergi in concediu prietene, motosapele nu merita dava tot vrei sa dai un ban iti iei ceva motocultor care e diferit dar după o oră de munca macar nu iti tremură și urina in tine.
User0987654321 întreabă:
ZаЙчИк întreabă: