| danydany097 a întrebat:

Ce trebuie sa verific la un atv sa nu imi iau teapa? la un atv de 125 cc mic...

Răspuns Câştigător
| KaPy2 a răspuns:

Poi te uiti la aspectu lui sa nu fie avariat,zgariat sa toarca motoru frumos,cand il accelerezi sa nu bata pe undeva sau sa se aude zgomot ciudat,te urci pe el si dai o tura vezi si tu daca trage dupa loc daca are demaraju bun,la frani,sa-ti tina bine franile,compresia, sa nu fie improvizat ceva, sa nu fie chinezarie, sa aiba cauciucurile bune, te sfatueisc sa te duci cu cienva care are atv sa se uite la el sa-si dea si el o parere sau pe cineva specializat in asa ceva, bafta sper ca ti-am fost de folos happy

7 răspunsuri:
| Resurrection a răspuns:

Cel mai bine este sa mergi cu un prieten sau o cunostinta care este specializata in domeniu pentru a fi sigur ca nu iei teapa.

Bafta!

| Pittini_Naldi_1992 a răspuns:

Prima si prima data trebuie sa vezi daca motorul este chinezarie iar a 2 sa vezi daca motorul mai are viata in el sa nu fie cumva obosit.happy

| boghyy a răspuns:

Fa un testdrive vezi daca trage motoru si mai tragi o prive la el vezi in ce stare e si e mai bine daca te duci cu cineva care se priceve succes

| boghyy a răspuns (pentru boghyy):

Si vezi sa iti dea documentele la atv pentru ca trebuie sa il inscrii la primarie unde ai domicilu si sa treci pe la rar si sai faci asigurare ca daca te prinde politia iti ei amenda

| danydany097 explică (pentru KaPy2):

Http://mercador.ro/oferta/vand-atv-motor-250-IDolBI.html#32e4524076; r:; s: de atv asta ce zici? o parere merita bani?

| danydany097 explică (pentru KaPy2):

Mersi mi ai fost de ajutor vezi ca am mai pus o intrebare poate esti masura sa ma ajuti si la aia happy

| KaPy2 a răspuns (pentru danydany097):

Arata bine cred ca merita bani, si-a luat cineva atv nou cu 500 euro dar chinezarie, asta bmw o marca buna daca merge bine cumparal, dar te sfatuiesc sa te mai uiti si pe alte site-uri la atv de acest gen si sa te uiti la pret si sa compariwinking, care tise pare tine mai bun cumparal