| LuccY19 a întrebat:

Ce varianta sa aleg intre Audi a4 2.5 180 cp quattro (2003) si Audi a4 1.9 131 cp (2003) ...dar avand in vedere si costurile de intretinere, consumul

Mai exact cat consuma fiecare in parte( cine are masina aceea ,nu din vorbe)
cat e impozitul pentru fiecare

cel mai bun raspuns are fundawinking

Răspuns Câştigător
| 0rlando a răspuns:

2.5 poate e mai rapid, dar înseamnă costuri mai mari la impozit, la RCA, la piese, mai mult ulei și clar mai multă benzină. De curiozitate, cât costă cel de 1.9?

12 răspunsuri:
| ionut444 a răspuns:

Cel 180 de cp eu pe asta las alege

| LuccY19 explică (pentru ionut444):

Pai e usor de zis, dar uite impozitul pe an e 900 lei, pe cand la un motor de 1900 e doar 90 lei deci e de 10 ori mai scump impozitul, asta din cate am vazut pe net

| 0rlando a răspuns:

Cel cu motor de 1.9 din motive evidente. Pentru tot ce sare de 2.0, taxele sunt enorme.

| LuccY19 explică (pentru 0rlando):

De inscrisa e inscrisa in Romania si nu se plateste taxa de mediu, dar intresinerea sigur e mare... e drept e mai frumos sa ai 2.5 180... dar cred ca pana la urma cel de 1.9 il aleg

Cel de 1.9 costa 5800 euro, iar cel de 2.5 6800 m''am convins nu are rost sa cumpar de 2.5 dar la cel de 2.5 mi-o placut ca avea numa 150.000 km

Dar am ramas uimit, am intrat pe net la un calculator de impozit, si o aratat ca pe an costa 900 ron, eu acum am cu motor de 1.4 si platesc 52 Ron... deci daca e adevarata aia nu se merita

| 0rlando a răspuns (pentru LuccY19):

Da, e adevărat. Caută și pentru RCA să te mai amuzi puțin laughing

| LuccY19 explică:

Aa si am uitat sa intreb euro 3 sunt pretentioase la diesel? ma refer la motorina, zicea cineva ca nu e bine daca bagi motorina de la tiruri, eu lucrez sofer si vezi cum e mai ramane motorina laughing

| LuccY19 explică:

Asa-i dar prefer diesel laughing

Camioanele alimentează de la aceeași pompă ca și turismele, cu același tip de motorină.

Stiu dar chestia e ca motorina aia o ti in canistre pana o duci acasa.si no. se pierde din calitate

Cât timp canistra e curată, nu contează. Pentru siguranța ta, o poți filtra.