Te duci frumusel, faci test drive cu ambele si ai sa vezi cu care te intelegi mai bine
"piese", scuze, pe ce lume traiesti, tu cred ca nu ai facut nici macar o greseala in viata asta, nu cumva esti un sfant?
Nu man nu am spus ca nu fac greseli,fac greseli cand tastez,dar din astea de ex daca is doua taste alaturate da merge aia e o greseala dar cand e este intr-un capat si i este in capu alantu cam greu sa faci greseli zic eu,deci apesi pe e in loc de i in sf,deci nu fac greseli de genu asta,asta voiam sa zic, dar nu-s sfint. Legat de intrebare stii cum e fiecare cu cei place, deci raspunsul cuiva o sa fie pentru el nu pentru tine, tie poate iti place altceva, deci faci teste mergi cu amandou si te hotarasti. Daca masinile is folosite, atunci indif ce iei poti nimeri una buna sau un rapan sa iti manince zilele.Am vazut multi compara masinile sau isi dau cu parerea cit de bune is,cum is piesele pe masini folosite,aia nu-i comparatie sau o parere obiectiva,e ceva subiectiv fctie de ce nimereste fiecare sau are sia folosit. Daca eu de ex cumpar o masina din cele doua aratate de tine si nimeriesc una bine intretinuta si n-am probleme o sa spun asta e cea mai tare dar este subiectiv, pentru ca altul poate lua aceiasi masina si sa-i manince zilele si-o sa zica este o rabla, piesele cad rapid bla bla, Deci tu ce faci atunci? Msinile daca vrei sa stii exact cum is trebuie sa ai una noua sau cine a avut una noua a intretinuto bine, numa ala poate sa spuna da frate uite a mers struna, sau uite se defecteaza piesele X.Cam asa stau lucrurile cu masinile si cam tot ce cumperi deja folosit de altii pentru ca nu stii exact ce cumperi.