Am intalnit cazuri cand acasa faceau ca tine dar la sala abia ajungeau la 20 bune. Sunt si emotii, altul tuseste, altul stranuta etc.
Iti doresc succes!
25-26 faceam si eu acasa, rar 22-23, si am luat sala cu 24, din prima.
Dar am stiut perfect pana la 16 puncte, restul a fost si noroc.
Ar trebui sa faci, in general, acasa, cam 9/10 chestionare cu un punctaj de peste 24-25 de puncte pentru a avea certitudinea, intr-o oarecare masura, ca esti pregatita. Daca faci doua cu 22-23 si unul cu 18, ar trebui sa mai stai sa inveti. E o diferenta mare intre un chestionar facut acasa, poate cu castile pe urechi, in care nu are nicio importanta daca ai ales raspunsul corect sau nu si cel din sala de examen, unde fiecare intrebare conteaza si unde, sincer, e posibil sa intri in panica daca vezi doua-trei raspunsuri rosii. Am patit eu asta prima data, cand am picat cu 21 de puncte. Totusi, nu e asa o mare problema daca nu reusesti sa iei sala din prima. Dai din nou peste 2 saptamani mult mai bine pregatita. Neplacut o sa fie daca pici traseul.
Minim 24 de puncte trebuie să faci, ca să fii sigur că iei sala. Dacă tu faci 25 sau 26 atunci ești pregătită.
Sper ca nu ai permis.
Nu văd care este treaba ta dacă am sau nu permis. Și ca să știi tatăl meu este șofer profesionist și el mi-a spus că atunci când fac chestionare, să am minim 24 de puncte, ca să fiu sigură că iau sala.
Se ia si cu 22 de puncte. Degeaba iei sala cu 24 sau 26 daca pici la traseu pentru un lucru considerat minor. Cand am dat eu de permis, unii au picat doar pentru faptul ca plouase si nu evitau baltile de apa de langa trotuar. Si stropeau pietonii care asteptau in statie. A fost doar un exemplu.
Știu că se ia cu minim 22 de puncte, dar eu mă refeream la faptul că dacă faci minim 24 de puncte la fiecare chestionar acasă atunci poți să iei sala fără probleme. Eu doar am răspuns la întrebarea adresată dacă ea este pregătită pentru sală.
Nu este o regula. Acasa esti singur si fara emotii. Acolo este altceva. Dar asta depinde de fiecare cum isi poate stapani emotiile. Recunosc, eu am fost emotiv. Dar punctarea era altfel.
Nedelcu_Andrei_1989 întreabă:
Popescu_Gheorghe_1997 întreabă:
Popescu_Gheorghe_1997 întreabă: