Minim 24 de puncte trebuie să faci, ca să fii sigur că iei sala. Dacă tu faci 25 sau 26 atunci ești pregătită.
25-26 faceam si eu acasa, rar 22-23, si am luat sala cu 24, din prima.
Dar am stiut perfect pana la 16 puncte, restul a fost si noroc.
Ar trebui sa faci, in general, acasa, cam 9/10 chestionare cu un punctaj de peste 24-25 de puncte pentru a avea certitudinea, intr-o oarecare masura, ca esti pregatita. Daca faci doua cu 22-23 si unul cu 18, ar trebui sa mai stai sa inveti. E o diferenta mare intre un chestionar facut acasa, poate cu castile pe urechi, in care nu are nicio importanta daca ai ales raspunsul corect sau nu si cel din sala de examen, unde fiecare intrebare conteaza si unde, sincer, e posibil sa intri in panica daca vezi doua-trei raspunsuri rosii. Am patit eu asta prima data, cand am picat cu 21 de puncte. Totusi, nu e asa o mare problema daca nu reusesti sa iei sala din prima. Dai din nou peste 2 saptamani mult mai bine pregatita. Neplacut o sa fie daca pici traseul.
Iartă-mă ca îți spun, dar răspunsul tău este eronat. La fel ca la alta întrebare ale cărui răspunsuri le-am citit acum câteva minute. De curiozitate, care e faza cu "securitatea pietonului"? De când pici sala dacă greșești o singura întrebare?
Legat de întrebarea Andreei, ai voie la maxim 4 răspunsuri greșite. Deci 22 întrebări corecte, iar din moment ce faci 25/26, e ok sa te duci sa dai sala. Asta dacă faci chestionare ce conțin doar întrebările oficiale DRPCIV, bineînțeles. Succes!
Nu ți-am urat ție, ci viitoarei șoferițe : ))
Te rog sa îmi arăti o baza legala, o dovada credibila conform căreia pici examenul auto cat B pentru un singur răspuns greșit.
Ok, vad ca nu ești în stare, asa ca îți dovedesc ca te inseli: " Art. 10 :
(2) b) pentru categoriile B, B1, C, C1, Tr, D, D1, Tb și Tv, testul cuprinde 26 de întrebări, timpul de soluționare fiind de 30 de minute. Pentru a promova examenul teoretic, candidatul trebuie să răspundă corect la cel puțin 22 de întrebări;"
Fragment copiat din Ordinul nr. 268/2010 privind procedura de examinare pentru obținerea permisului de conducere
Așadar, de unde ai luat-o pe asta cu securitatea pietonului și cu picatul examenului din cauza unei singure întrebări? Uite link-ul cu tot articolul din lege, poate găsești tu ca eu nu am găsit https://lege5.ro/......-conducere
Și în caz ca nu știai examenul auto precum și celelalte proceduri prin care se dobândește permisul de conducere se desfășoară având o baza legala, nu doar criminalistica are nevoie de asa ceva. Ai trăit în peșteră? =)
Am intalnit cazuri cand acasa faceau ca tine dar la sala abia ajungeau la 20 bune. Sunt si emotii, altul tuseste, altul stranuta etc.
Iti doresc succes!
Nu îți bate capul, e o cretina ajunsă in top prin mii de răspunsuri de acest gen, un fel de Veorica a acestui site. Nu stiu unde a trăit, dar daca teoria selecție naturale ar fi valabila, astfel de specimene ar trebui sa moara de foame.
Ai dreptate, ce e mai nașpa este ca are și ceva ani în spate, după cum spune ea. Sper sa nu fie asa ca începe sa îmi fie mila
Nu văd care este treaba ta dacă am sau nu permis. Și ca să știi tatăl meu este șofer profesionist și el mi-a spus că atunci când fac chestionare, să am minim 24 de puncte, ca să fiu sigură că iau sala.
Se ia si cu 22 de puncte. Degeaba iei sala cu 24 sau 26 daca pici la traseu pentru un lucru considerat minor. Cand am dat eu de permis, unii au picat doar pentru faptul ca plouase si nu evitau baltile de apa de langa trotuar. Si stropeau pietonii care asteptau in statie. A fost doar un exemplu.
Știu că se ia cu minim 22 de puncte, dar eu mă refeream la faptul că dacă faci minim 24 de puncte la fiecare chestionar acasă atunci poți să iei sala fără probleme. Eu doar am răspuns la întrebarea adresată dacă ea este pregătită pentru sală.
Nu este o regula. Acasa esti singur si fara emotii. Acolo este altceva. Dar asta depinde de fiecare cum isi poate stapani emotiile. Recunosc, eu am fost emotiv. Dar punctarea era altfel.
Nedelcu_Andrei_1989 întreabă:
Popescu_Gheorghe_1997 întreabă:
Popescu_Gheorghe_1997 întreabă: