| MentulaMagna a întrebat:

Cum ati invatat pentru examenul auto teoretic? Care sunt cele mai sigure site-uri/carti?

11 răspunsuri:
| Ionut231312 a răspuns:

Recomand cu cea mai mare incredere Scoalarutiera.ro

De acolo am invatat, alaturi de niste chestionare de pe chestionare-az, si pe 12 am sala... 100% sigur pe mine ca o iau happy

| Nemessys a răspuns:

Scoalarutiera.ro. cu cel mai mare drag.

| Liviu a răspuns:

Scoalarutiera.ro, am luat sala cu a 2 oara cu 24, prima data cu 20 picata.E ok explicatii video/audio. Carti? useless, invata dupa scoalarutiera.ro apoi fa pe drpciv.

| NLS a răspuns:

Intrebarile de la examen sunt preluate din baza de date a DRPCIV, asa ca doar de acolo am facut chestionare, la recomandarea profesorului de sala.

Ca teorie, manualul de legislatie, si niste sinteze pe care le-am primit tot de la el contracost.

| Bondarel99 a răspuns:

Iti da de la scoala o carte (cel putin asa ar trebui). Daca nu iti da, iti cauti cea mai noua editie aparuta. Citesti cartea de 1-2 ori cu atentie, apoi intri pe site-ul drpciv (ala unde trebuie sa platesti sau cel putin asa era acum ceva timp), parcurgi de 3 ori mediul de invatare si astfel o sa fii pregatit, iar pana la examen mai faci niste teste ca sa te verifici.

| AndreiAndrei260111 a răspuns:

Scoalarutiera.ro dacă ai multă răbdare și timp liber, lucuri pe care eu nu le-am avut așa ca am descărcat aplicația de chestionare din appstore, am bagat primul program de legislatie o zi întreaga, după pana la sala doar chestionar e

| Bobbye a răspuns:

Cea mai buna carte este aplicatia cu chestionare de la DRPCIV. fa-le pe alea pana le vei invata pe de rost. sunt exact aceleasi intrebari si la examen. succes!

| Sn4k3 a răspuns:

Scoalarutiera.ro
Faci mediul de invatare de vreo 2 ori, chestionare si ar trebui sa te descurci.

| mgtow a răspuns:

Www.e-drpciv.ro am invatat pentru C, CE si D, DE m-a ajutat mult. La B e stresant pentru ca sant multe intrebari care te da peste cap la mine a fost usor.

| MentulaMagna explică (pentru Ionut231312):

Bafta!

| Ionut231312 a răspuns (pentru MentulaMagna):

Mersi happy