| TheBoyTheCool24 a întrebat:

Cum se schimbă fulia alternatorului la un Logan 1.4 mpi cu aer condiționat, care este modul? Am căutat pe Youtube dar nu am găsit nimic.

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| VatamanDanu a răspuns:

Bdnd

| relian a răspuns:

Banui ca ai pus alternator nou, ala nu vine cu tot cu fulie? Daca nu vine, atunci ai nevoie de presa, trebuie sa stii cum este axul acelui alternator, daca ai pe ala nou, vezi cum este axul lui, apoi stii cum este acolo prinsa fulia, daca e conic, sau drept, fiecare trebuie scos sau pus intr-un fel anume.In orce caz ai nevoie de o presa, nu mare, manuala, merge si aia.

Dai cu ceva acolo daca e ceva rugina, sa se inmoaie.Nu ai gasit pe Youtube ca logan au doar romanii in general laughing iar romanii nu prea posteaza multe video cu reparatii auto, cel putin cei care au astfel de masini.
Fulia aia poate sa fie ori pe con, ori filetata, ori pana, tu stii mai bine, eu nu am vazut un Logan in viata mea laughing cel putin asa de aproape, poate ca asa pe strada oi fi vazind, dar nici asa nu mai tin minte.

Logan nu-i masina, este ceva acolo o tentativa de masina laughing

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Se schimba la fel la majoritatea masinilor, cu o cheie speciala: https://www.youtube.com/watch?v=HfmjkXU73rc&ab_channel=ToolsZonero
Rareori ai loc sa bagi cheia cu alternatorul pe masina, de obicei trebuie scos.

| Dumitrel_Sorin_Costel_1978 a răspuns (pentru relian):

Mișto bâzâială este de genul neamul omenesc prost epic, daca ai o coajă de bmv, tractor sau altceva Deutsch, nu înseamnă să faci bâză de neam prost de românii care au Logan 1 aia înseamnă că ești rușine pentru alții că faci bâză de ei.Si nu ai ce căuta pe o pagina, forum dedicat Logan?

| relian a răspuns (pentru Dumitrel_Sorin_Costel_1978):

Nu stiu ce ai vrut sa spui, dar eu nu ma adresai tie, am dat un raspuns celui care a pus intrebarea.Tu ai raspuns la intrebare? Vad te doare ce scriu altii, mai putin cel care intreaba. e bun si asa RAU laughing