Poti incerca, dar sunt de parere ca nu are rost, nu cred ca o alta clinica psihiatrica te-ar declara apt.
Mai bine sa te tratezi si poate, dupa un timp, vei fi declarat apt.
Depinde ce anume s-a trecut acolo in primul rand, in fisa medicala! intrucat nu esti o persoana intarziata mintal si nici cu diagnostic medical care "anuleaza" permisul precum persoanele suferinde de schizofrenie...
cu siguranta poti incerca sa efectuezi aceste examen si in alta parte dupa o anumita perioada de timp
poti incerca cum se zice.
Poti incerca unde vrei tu, dar toti te vor respinge fiindca toti au primit deja informata despre tine si nu risca nimeni sa-si piarda licenta de medic doar sa ca declare unul cu probleme psihice, apt.
Cred ca-i mai sanatos si mai safe pentru toata lumea, ca tu sa ramai pieton, nu sa sofezi o masina, fiindca poti pune viata altora in pericol, lucru pe care acum nu-l constientizezi.
Am sindrom anxios depresiv care se trateaza, nu mai am dreptul sa conduc?
Se pare ca nu, atata vreme cat psihiatrul nu te-a gasit apt mental sa conduci safe, fiindca un depresiv la volan este un mare pericol pentru ceilalti, lui nepasandu-i ce se intampla cu viata lui si cum este usor irascibil si nu-i pasa ce se intampla cu el, poate sa faca accidente mortale.
Trateaza-te bine ca in cativa ani, daca iti revii si te vindeci, medicul sa-ti faca o re-evaluare si sa-si dea acceptul.
Sanatate multa!
Soipualjh întreabă: