| Drucker a întrebat:

Daca am fost declarat inapt condus la preschimbarea permisului la specialitatea psihiatrie la o clinica medicala autorizata pot incerca la alta clinica medicala sau se trimite primul rezultat la Politia Rutiera?

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Poti incerca, dar sunt de parere ca nu are rost, nu cred ca o alta clinica psihiatrica te-ar declara apt.
Mai bine sa te tratezi si poate, dupa un timp, vei fi declarat apt.

| Simpatic a răspuns:

Depinde ce anume s-a trecut acolo in primul rand, in fisa medicala! intrucat nu esti o persoana intarziata mintal si nici cu diagnostic medical care "anuleaza" permisul precum persoanele suferinde de schizofrenie...
cu siguranta poti incerca sa efectuezi aceste examen si in alta parte dupa o anumita perioada de timp
poti incerca cum se zice.

| Violleta2022 a răspuns:

Poti incerca unde vrei tu, dar toti te vor respinge fiindca toti au primit deja informata despre tine si nu risca nimeni sa-si piarda licenta de medic doar sa ca declare unul cu probleme psihice, apt.
Cred ca-i mai sanatos si mai safe pentru toata lumea, ca tu sa ramai pieton, nu sa sofezi o masina, fiindca poti pune viata altora in pericol, lucru pe care acum nu-l constientizezi.

| Drucker explică (pentru Violleta2022):

Am sindrom anxios depresiv care se trateaza, nu mai am dreptul sa conduc?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Drucker):

Se pare ca nu, atata vreme cat psihiatrul nu te-a gasit apt mental sa conduci safe, fiindca un depresiv la volan este un mare pericol pentru ceilalti, lui nepasandu-i ce se intampla cu viata lui si cum este usor irascibil si nu-i pasa ce se intampla cu el, poate sa faca accidente mortale.
Trateaza-te bine ca in cativa ani, daca iti revii si te vindeci, medicul sa-ti faca o re-evaluare si sa-si dea acceptul.
Sanatate multa!