Stefan
| Stefan a întrebat:

Daca in parcare gasesti autoturismul lovit, cum procedezi?

Răspuns Câştigător
| alexflor87 a răspuns:

Pai normal ar fi sa mergi la politie

12 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Daca ai CASCO, mergi la Politie si apoi la asigurari si declari ca ai gasit autoturismul lovit.
Daca nu ai CASCO, poti merge la Politie pentru autorizatia de reparatie; dar cu sau fara ea, paguba ramane a ta.

regis
| regis a răspuns:

Cred ca ai cobit cu intrebarea asta... Tocmai am patit-o, mi-am gasit masina in fata casei, cu spoilerul cazut...

| baru a răspuns:

Te duci la biroul tamponari Dai o declaratie pr propria raspundere daca vrei dai asigurarea si ai doua modalitati Ori o repari prin adas ori pe cont propriu In ambele cazuri politia circulatie biroul tamponari va elibera o adeverinta de reparatie care va fi autorizata in gri ce service auto

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Eu am avut noroc de doua ori in sensul asta, ca m-a cautat ala care mi-a lovit masina si am rezolvat repede, amiabil.
Dar, in general, presupun ca, dupa ce termini de insirat toti sfintii din calendar, te duci pe la vecini cu speranta ca, poate a vazut cineva ceva si poti sa identifici autorul.
Daca te-a lovit cu vreo masina de om normal, va trebui, intr-un fel sau altul, sa si-o repare si nu poate fara dovada. Daca te-a atins vreun camion sau cine stie ce namila din aia tout terrain, nu-ti ramane decat sa ti-o repari singur, ca aia nici macar nu si-au zgariat bara. Multa bafta!

| micurutza2005 a răspuns:

Te duci la politie pentru constatare si ti-o repari singur daca nu ai casco asta e, daca nu identifici autorul.

| dean a răspuns:

Pai in primul rand, cand ajungi la masina si vezi ca este zgariata, incepi: "baga-mi-as - fir-ar - gatu' - sa-l - sa-i dau "puncte puncte si iar puncte" si dupa vreo doua sau trei ore de "purificare", se duce la nenea politai!

| elenahd a răspuns:

Mergi la politie declari ceea ce ti s-a-ntamplat pentru a putea sa primesti autorizatia de reparatie. Daca ai asigurare casco e ok iti vei repara masina pe asigurarea casco daca nu vei scoate o gramada de bani din buzunar daca cine te-a lovit nu are bunul simt sa-ti lase nr de tel unde sa-l contactezi pentru o intelegere amiabila. M-as mira ca cel sau cea care ti-a lovit masina, parcata fiind, sa aiba atata constiinta si sa-si dea seama ca tu nu ai de ce sa suporti consecintele din cauza ca el sau ea e un sofer groaznic. Cred ca vei scoate tu banii pentru reparatie din propriul buzunar din cauza nemerniciei altora.Sincer te compatimesc deoarece stiu ca cea mai minora reparatie e un sac de bani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai il iei pa ila care te-a creat paguba si il bati apoi o duci la reparati dar e scump si se ruginesre in timp eu am auzit de un alt produs ca un fel de marcar care iti rezoerva problema pe loc

| mihaelutzamy a răspuns:

Autoturismul meu? ma sinucid, fac infarct daca e o masina super buna, daca e un jaf, o sa trec si peste asta.

| Marica_2964 a răspuns:

O repari si gata! Oricum politia nu te ajuta!

| pandora_6779 a răspuns:

Mie mi-a furat ambele oglinzi, din radacini, dar iti dai seama ca nu rezolvi nimic la politie.acum cativa ani i-au furat unui prieten de-al meu 2000 euro din masina, a chemat politia, s-au luat amprente, si degeaba, noi stateam la politie si dadeam declaratii si hotii probabil jucau hora unirii de fericiresad

| qwertyui5 a răspuns:

Da ar trebui sa mergi la politie cu siguranta