Daca incepi soferia, aia inseamna ca esti deja sofer profesionist soferie la asta se refera ca ai un loc de munca ca sofer.
Dar tu de fapt, vrei sa ne spui ca incepi scoala de soferi pentru a da de permis pentru amatori, asa spune
Cei care nu au permis, logic, sau in mod normal, majoritatea nu stiu sa sofeze, nu stiu sa conduca masina, de aia si faci scoala.
Majoritatea celor care fac scoala habar nu au sa sofeze, asa ca nu vad intrebarea ta ca pe o intrebare.
Cind ai fost prima data la scoala, stiai sa scrisi, stiai sa citesti deja, sau cum ai fost?
Deci habar nu aveai sa scrii si nici sa citesti, ai mers la scoala, acolo teau invatat aia multe chestii ce tu habar nu aveai de ele, corect?
Exact la fel se intampla si cu sofatul asta, faci scoala, o sa inveti si cam aia ar fi.
Dar ce banui eu, tu incepi scoaal asta de soferi, sau cum so mai numi, esti atit de incintat ca vrei sa spui la cit mai multi ce happy esti tu ca vei face scoala
Asa simti tu sa spui, sa te lauzi ca faci si tu o scoala sa inveti sa sofezi, am dreptate? Pun pariu ca despre asa ceva este vorba.
La scoala aia o sa vezi tu daca ai inclinatii sau nu, apoi vei face, sau vei schimba, in caz ca nu ai inclinatii de sofat si nu te vei descurca pe masina cu transmisie manuala, scuze cu cutie cum zic oamenii manuala, dupa spui frate, nu ma descurc, vreau pe masina cu cutie automta.
Cum noi nu stim ce aptitudini ai tu, nu stim daca te vei decurca sau nu, nici tu nu stii pana ce no sa incerci, pana nu faci nitica scoala.
Asa ca dai bice, baga ceva sendite de condus, apoi iti vei da singur seama ce ti se potriveste.
Ca idee, masina cu cutie automata este mai simpla de condus, mai usor, poti sa fii mai atent la trafic, ori ai timp sa mai pipai si o fetita daca iei pe una cu tine, sau daca esti femeie, ai un picior liber ce poate fi pipai fara probleme
Femeile se pot machia in timp ce conduc, la astea cu cutie automata, in general mai usor cum am spus de condus, mai sigura, mai economica, mai buna si de intretinut ca masina, pentru ca la acea cutie nu umbli veci, nu ai la ce, nici sa intretii, nici altceva.
Asta daca masina este in conditii bune si nu este cine stie ce fier vechi facuta praf de mai stiu eu cine o avut-o inainte.
Nu este nevoie sa cauti alternative, trebuind doar sa-ti iei permis doar pentru tipul de masina pe care-l ai deja acasa, sau pe care intentionzi sa-l cumperi, ca sa-l sofezi.
Masina automata este usor de sofat, dar cu permis de masina automata nu poti sofa masina manuala.
Daca iei permisul pe automata nu vei avea voie sa conduci manuala... asa ca nu e o solutie ce zici tu
Nu știu la ce te referi prin,, șoferie" ori la categoria B sau la cele de profesioniști! Dar în orice caz, învață să conduci pe cutie manuală, nu pe automată, automata e ușor de condus, manuala e mai greu dar măcar vei știi să conduci în orice caz manuală sau automată!
Cand te inscrii la scoala de soferi esti luat de la 0 (chiar daca unele persoane nu au nevoie de acest lucru, pentru ca stiu deja cum se conduce o masina). Te vor invata ei cu manuala. Mai bine incepi cu ea, pentru ca de la automata la manuala se trece mai greu.
Stiu.Eu ma refer ca dupa ce iau permisul pe automată, voi învăța din nou pe manuală.
Cu permisul de mașină automată nu voi avea voie pe manuală.Dar din câte știu pot scăpa de restricție dacă susțin iar examenul pe manuală.Si de aia zic ca întâi să încep cu ce e mai ușor adică trasmisie automată și după aia cu ce e mai greu
E stupid sa faci de 2 ori, nu mai bine te chinui putin cu manuala?
Știu ce spui.Eu doar mă gândeam ca întâi învăț să conduc pe ce e mai ușor și după ce voi trece pe manuală îmi va mai rămâne doar să învăț să folosesc ambreiajul și să schimb vitezele.
Înțeleg ce spui.Eu doar mă gândeam ca alternativă.Ca dacă învăț întâi să conduc pe automată după ce voi trece pe manuală îmi va rămâne doar să mă învăț să folosesc ambreiajul și să schimb treptele de viteză ca până la urmă asta ar fi singura diferență dintre o mașină cu transmisie manuală și una automată.Nu va trebuie să încep totul de la zero
Oare nu e mai usor sa faci scoala direct pe manuala? Ca doar de aia te duci, sa inveti. De ce sa faci un lucru de doua ori, doar te complici si iti complici viata. Mai ai sa zici ca dupa automata intai inveti pe manuala disel si apoi manuala benzina.
Explica te rog cum incepi tu soferia. Te asezi direct la volan sau cum?
Majoritatea oamenilor incep cu scoala de soferi. Acolo invata sa conduca, chiar si masini manuale.
Fa scoala de soferi pe manuala, invata pentru examen, dai examenul pe manuala, apoi conduci ce vrei tu.
De pe automat nu mai inveti pe manuala.
Nu e nici pe departe o sperietoare manuala, chiar nu vad sensul sa faci treaba asta...
Chestia e ca eu deja am început școala de soferi și nu prea mă descurc cu manuală și instructorul mi-a sugerat să mă mut pe automată, să susțin examenul și după aia dacă vreau o să fac niște ședințe și pe manuală
Nu spun ca este imposibil, dar o sa fie dificil. Am invatat pe manuala si conduc automata de cativa ani. Primele dati cand m-am pus la volanul unei masini manuale nu doar ca mi-a murit motorul, dar am inceput sa incurc pedalele. Am o cunostinta care a condus automata doar la scoala de soferi, in rest doar automata. S-a chinuit 30 de minute sa plece de pe loc cu o manuala cand a trebuit sa o mute 2 metri. Nu este imposibil sa faci trecerea de care spui, dar o sa ai dificultati, ca oricine. Spor sa ai!
Stii ce inseamna asta, nu?
Sa faci de doua ori scoala de soferi, sa o platesti de doua ori si sa sustii de 2 ori examenele de traseu.