Va trebui sa reincepi scoala de conducere, atat orele de legislatie, cat si cele de conducere, exact ca prima data. Pretul scolii este cel stabilit de scoala pe care o vei urma.
Cele 6 ore suplimentare sunt obligatorii doar daca n-ai reusit la proba practica, sustinuta in interiorul perioadei de 1 an de la terminarea scolii de conducere.
Deci va trebui sa reiau dosarul de la 0 si sa platesc din nou scoala? Cam in jur de 1500 lei se invarte pretul pe la toate scolile la mine in zona.
Nu mai e valabil nici taxa aia de 68 de lei pe care am platit-o la primul dosar? Nu mai pot recupera nimic de acolo.
Taxa de 68 de lei este costul permisului de conducere si este valabila pana il obtii.
Eu am dreptul sa imi cer dosarul de la scoala daca mi-a expirat nu?
Pot lua acea chitanta de 68 de lei pe care am platit-o sa inteleg?
Ce dosar sa mai obtii de la scoala, nu l-ai primit la terminarea scolii? Dupa aceea nu mai trebuia sa-l lasi la scoala, trebuia sa ramana la tine si sa-l prezinti cu ocazia examinarii.
Daca l-ai lasat la scoala sigur ca poti sa-l obtii, doar ca nu-ti mai foloseste la nimic, cu exceptia chitantei respective.
Asa ca nu mai are rost, pentru a incepe un nou dosar la aceeasi scoala va trebui sa platesc scoala integral ca si cum as fi incepator iar?
Nu se poate sa nu platesc atat pentru un nou dosar?
Pai de ce, ca nu trebuie sa mai fac iar 30 de ore de conducere? Sala pot sa iau fara sa mai fac chestionare...
Trebuie sa faci integral scoala si atunci trebuie s-o platesti tot integral, ce nu intelegi?
Stanmariusvasile întreabă: