O singura data am fost prins de radarul politiei, dar recunosc ca de multe ori am depasit limitele de viteza si nu am fost prin de radar.
Niciodata mai ales maxim merg cu 130 km/h si nu-mi place sa o calc mai tare pentru ca suna motorul si se aude naspa adica face zgomot si eu ma mentin la un nivel adecvat de revolutii
O singura data m-a prins radarul. Anul trecut in februarie in localitatea Cislau pe drumul dintre Buzau si Brasov. M-a prins cu 86 de km/h in interiorul localitatii am fost sanctionat cu 360 de lei si 4 puncte de penalizare. Fiind ca am avut bani la mine am platit pe loc contraventia si am plecat mai departe.
Salut. De zeci de ori. Nici nu mai stiu. Eu conduc destul de nebuneste. Viteza pentru mine este adrenalina. Stiu ca este o prostie dar,,--------asta este. Pa
N-a avut de ce sa ma prinda, ca am respectat intotdeauna limitele de viteza.
Niciodata desi am trecut cu 220km/h pe langa un radar si nu mi-a venit nici o amenda
Stii ce-i mai rau? pe drumurile europene cu 2 benzi pe sens ai o multime de sate cu limita de viteza 60km/h.foloseste gps-ul si ai sa vezi cat timp pierzi.
De cand am permisul niciodata nu am fost prins de radar cu totul ca am trecut pe langa el avand viteza sub 50 km/h.
De 3 ori dar m-am cumintit dupa ce mi s-a suspendat permisul!
Viteza mare in localitate... da, cine naiba stia ca e radarul acolo si drumul era libeeer... Dar nu spun cat am avut!
Mentionez ca eram singura in masina, cand sunt cu copiii mei respect regulile!
Buna, nu conduc eu ci sotul, dar niciodata nici in tara nici in lume. Dar pe tine?
roby223 întreabă: