| Levi123 a întrebat:

Detin un vw jetta,aproape jumate din praguri la ambele sunt rugininte,pe partea pasagerului in fata e gaurit prin inauntru la aripa jos, ce spuneti sa le fac complet praguril, am fost la cineva si mi-a zis ca ma costa 3000 de lei manopera,pe langa setul complet de prag, intrebarea mea nu se poate face macar jumate ca mai mult e e in fata ruginita

6 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

De ce nu pui niște spumă poliuretanică și o chituiești frumos, pe urmă vopsită, zici că e nouă! Nu te costă mai nimic.
Dar și rezistența caroseriei va fi la fel: spre zero.
Ori faci treaba cum trebuie, cu piese ok, ori mai bine o dai la fier vechi.

| Levi123 explică (pentru mihai69):

Si daca bag spuma, se mananca mai rau

| mihai69 a răspuns (pentru Levi123):

Nu te-ai prins că partea cu spuma era o glumă?!?

| Levi123 explică (pentru mihai69):

Pai am bagat spuma deja?, dracu sa-l ia, chit si gata.

| siriusblack98 a răspuns:

Nu face masina cat manopera in cazul asta. Eu as lasa-o asa sincer si as merge cu ea pana pica. In masinile vechi am renuntat sa mai bag bani ca mereu pica cate ceva. Daca iti iei o masina pana in 50 de milioane, mergi cu ea pana pica si dupa iti iei alta.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Deci ai bagat spuma. Vrei sa o cosmetizezi.
Te-ai gandit ca daca iei pe cineva cu masina, urca pe scaunul pasagerului, in fata si ajunge direct sub masina?
Te faci de tot r*** cu improvizatiile astea! Mai nenorocesti si alti oameni nevinovati!

Daca masina a ajuns la stadiul asta de rugina, e clar ca e de dus la fier vechi!