Injectoarele pica mai rau la Passat si a4 decat la ford. BMW-ul e cu dus si intors. In banii astia nu prea gasesti un BMW in mintile lui. A4 la fel. Passat are prea multe defecte sa le enumeri. Dar cauta. Sau eventual vorbesti cu cineva sa-ti aduca o masina de care vrei tu din Germania.
Daca nu vrei sa fie greu de intretinut, atunci nu-ti lua diesel La fel, daca nu faci multi km, nu-ti lua diesel. La banii astia gasesti masini super faine, Opel Astra din 2008-2009 pe benzina cu km putini, Fiat Bravo cu superbul motor 1.4T-Jet de 120-150CP sau de ce nu, Renault Megane, 1. 5DCi de 90/105/115CP. Gandeste-te bine. Sunt banii tai, eu doar ti-am facut o recomandare. Cam astea sunt cele mai bune masini in pretul lor, cu km relativ putini.
Eu zic ca poti gasi un Ford Mondeo din 2006-2007 chiar decent in banii astia.
Sau da, Fiat Bravo. Imi place maxim masina aia. Depinde daca vrea masina de familie sau vrea ceva micut, pentru oras.
Ford Focus... Stiu pe cineva care si-a luat un Focus din 2011 cu 5000... Consumul e 3-4 la 100. Iar chestia cea mai tare e ca-l poti pune pe moduri( sport, dinamic, comfort, normal). Motorul e de 1.6 dar pe mod sport prinde 210 kmh.
Eu am 3 modele care imi plac foarte mult da nu stiu si cat de bune is! Bmw 320, audi a 4 si pasat! Am avut ford focus si mi-au picat injectoarele si acum mie putin teama sa nu am iar probleme cu cea care mia iau!
Cu banii aia nu iti lua masina la mana a doua iti recomand o masina noua poti sa iti iei Noul Logan, Dacia Sandero Masini foarte bune!