| RitaHNZ a întrebat:

După ce ați luat permisul ați condus singuri sau cu cineva care sa va ajute? Eu conduc cu mătușa mea în spate și nu prea am încredere sa conduc singura! Îmi este mai bine când cineva îmi spune ce sa fac și pe unde sa o iau! Cum sa scap de frica asta?

8 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Condu singura si mai intai drumuri foarte scurte pana unde nu ti-e frica apoi, lungesti traseul pana te obisnuiesti! daca nu vei conduce singura nu te vei obisnui niciodata!

| Kufu95 a răspuns:

Eu cu tata am condus timp de câteva luni după am putut să merg și singur. Cu timpul se va duce frica asta.

| wildthing a răspuns:

Eu m-am simtit cel mai bine cand am inceput sa conduc singur. Nu am suportat niciodata sa imi spuna cineva ce sa fac.

| GeogG23 a răspuns:

Eu am condus cu mami in dreapta (are permis de 30 de ani, dar nu a condus). Stie legislatia, dar nu conduce.
Iti sugerez sa incerci sa-ti spui singur(a) in ce directii sa o iei, inainte de a-ti spune ea incotro trebuie sa mergi. La un moment dat trebuie sa renunti la ghidatii si sa conduci singur(a). Incerca sa mergi pe drumuri de tara, unde nu este trafic, iar la final sa incerci in oras, pe drumuri laturalnice, urmand c ala final sa te bagi in aglomeratie. Nu te judeca! Recomand sa mergi pe premiza: daca nu s-a produs accident nu mai conteaza ce s-a intamplat.

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Scapi de frica asta dupa ce incepi sa conduci singura. Gandeste-te ca nu va putea matusa ta sa stea tot timpul langa tine asa ca, trebuie sa treci prin cateva episoade de frica si anxietate. Incepe pe distante mici sa mergi singura si vei prinde incredere

| Frank51 a răspuns:

Se presupune că ști să conduci singură dacă ai luat permisul de conducere. Dacă ai nevoie să știi pe unde o iei poți folosi waze, google maps.

| Diana4you97 a răspuns:

Frica va dispărea odată ce vei începe să conduci. Atenție și răbdare.

| RitaHNZ explică (pentru Diana4you97):

Am condus dar nu singura