| user31123 a întrebat:

Dupa ce termini orele de legislație la scoala de șoferi, pentru a începe orele practice de condus trebuie sa susții un test "iesirea din scoala" ce are 26 de întrebări. Ce nu stiu este la cate întrebari trebuie sa raspund corect pentru a trece. Unii prieteni imi spun ca trebuie sa fac 15 din 26 pentru admis. Altii imi spun ca trebuie sa fac 22 din 26 exact ca la Sală. Poate acest lucru sa difere de la scoala la scoala? Sau e la fel peste tot? Si daca da cate trebuie sa fac minim corecte?

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

De obicei e o simulare a examenului de la scoala, deci 22

| ioana748 a răspuns:

Trebuie sa faci 22 din 26

| Violleta2022 a răspuns:

Trebuie sa raspunzi corect la minim 22 de intrebari din totalul de 26 de interbari, cat are testul de cunsotinte.

Iar cele 26 de intrebari sunt alese aleator de computer din cele 3.000 de intrebari care sunt selectate din toata LEGISLATIA RUTIERA, pe care este bine sa o inveti din scoarta in scoarta, ca sa ai sansa sa iei examenul de sala.

Nu difera nicaieri, ca testul de sala il sustii la Politie si este valabil pe toate unitatile de Politie din Romania.

| user31123 explică (pentru Violleta2022):

Eu nu m-am referit la sală … m refer la acel test care il dai cand termini legislatia ca sa incepi orele de condus si ii se spune "iesirea din scoala" care e un lucru total difert de sală

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Da, "difera de la scoala la scoala". Adica scoala la care am dat eu, mi-a facut legislatia din pix, si am condus imediat dupa fisa medicala.
Putine scoli te refuza intr-adevar, daca nu treci acel test. Eu nici nu l-am dat, am facut cateva chestionare cu instructorul, dar dupa ce incepusem conducerea.