| ChrisChristian a întrebat:

Eu vreau sa-mi delimitez masina (microcar virgo) ea fiind limitata la 45 km/h. I-am ars garnitura de chiloasa mergand incontinuu cu 45 km/h, vreau sa stiu daca ii fac un vas de expansiune si o limitez la 70 de km/h se va mai arde garnitura de chiloasa?

Răspuns Câştigător
regis
| regis a răspuns:

Sigur nu ai ars vreo garnitura mergând cu viteza maxima. Ai ars-o pentru ca nu s-a făcut corect răcirea, dintr-o oarecare cauza (nivel scazit lichid, radiator înfundat, ventilație obturata, nivel scăzut la ulei, pompa defecta, termostat blocat samd).
Probabil nici la 70 km/h nu s-ar arde garnitura de chiulasa daca toate celelalte ar fi in parametrii, dar ești sigur ca vrei sa fii in ligheanul ala când rulează cu 70 km/h?

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

De ce? Ti s-a uarat cu binele, dorind sa ai dosar penal sau sa faci puscarie?
Stii ca pentru limita de varsta, nu ai voie sa ai limita de peste 45km/ h?
Copii sunt vizati de Politie si prima oara cand vei iesii pe strada cu masinuta, vei fii oprit si controlat.
De ce nu et astamperi tu sa respecti legea, sa nu ajungi infractor de mic?

| ChrisChristian explică (pentru Violleta2022):

Invata legea frate miu, legea imi impune 50 pe drum national, si 90 pe autostrada, spune mi dupa ce citesti legeawinking

| ChrisChristian explică (pentru regis):

Legea imi impune sa am 50+ km/h cand merg pe un drum national(DN), si pentru ca eu ma stiu pe mine prost si retardat etc, vreau sa o limitez la 70, ca sa nu fac vreo prostie, oricum nu cred ca o sa i dau eu vreodata 70 fix, ca ai dreptate ca e lighean rolling on the floor))

Si in primul rand, am subcategoria b1 si am deci am voie sa fac ce vreau, mai ales daca masina nu depaseste parametrii impusi

Bineinteles ca am si subcategoria b1winking