Vw jetta, masina nemteasca, fiabila, consum mic (daca e tdi).
competitiva, intretinere usoara, piese destul de ieftine
Ford toata ziua! macar la ford nu ai problema vesnica cu 'verificare motor', mai fiabil, are design mai bun! nu te lua dupa altii cum ca vw e nemteasca sau nu stiu ce... si eu am un volvo, nu e masina nemteasca dar le batea pe toate cand abia aparuse pe piata [cele nemtesti]
stii vorba nu tot ce zboara se mananca, asa e si aici, nu tot ce e nemtesc e si bun
Asta depinde si cat de noua e masina, eu ti-as spune VW Jetta este mai spatioasa si confortabila la masini depinde si cai putere si capacitatea cilindrica
Daca ar fi sa aleg din doua nici una.Modele cam vechi si alte probleme.
Dar daca totusi e atat de radicala intrebarea atunci Jetta.
Ford Focus e un fel de caruta, si crede-ma, ma pricep in masini.
Bafta! Sa nu faci alegeri gresite.
Nu zice nimeni ca vw nu e masina buna, dar ideile astea preconcepute cu masinile nemtesti sunt invechite, oricum focusul e "germanizata" de mult.
Se vede te pricepi la masinai de nu mai poti. Daca si focusul care e la a 3a generatie si produce masini pe banda rulanta sa nu mai zic de Jetta care e golful in picioare sunt masini cu probleme si tehnologie invechita atunci...
Focusul e un fel de caruta? lol... Ma scuzi abia la sf intrebarii am vazut ce username ai. Sigurr te pricepi la masini
Ma refer la variantele diesel cu motoarele 1.6 ultimile modele la ambele masini
Auzi ma masinile nemtesti invechite da uitate la un s class de la mercedes 2014 un A8 un Wv pasat Fordu ce are nimic
SoreeeStackhouse întreabă: