| Adytza_9178 a întrebat:

Ford Focus vs VW Jetta
Pareri si motive pentru care a-ti alege una sau alta.

10 răspunsuri:
| addy1999 a răspuns:

Ford focus, disign,comoditati,consum redus, spatiu, radio, cd, scaune.

| SasNetRomania a răspuns:

Vw jetta, masina nemteasca, fiabila, consum mic (daca e tdi).
competitiva, intretinere usoara, piese destul de ieftine

| RB26DETT a răspuns:

Ford toata ziua! macar la ford nu ai problema vesnica cu 'verificare motor', mai fiabil, are design mai bun! nu te lua dupa altii cum ca vw e nemteasca sau nu stiu ce... si eu am un volvo, nu e masina nemteasca dar le batea pe toate cand abia aparuse pe piata [cele nemtesti]
stii vorba nu tot ce zboara se mananca, asa e si aici, nu tot ce e nemtesc e si bunwinking

| Ionascu_Valentin_1999 a răspuns:

Asta depinde si cat de noua e masina, eu ti-as spune VW Jetta este mai spatioasa si confortabila la masini depinde si cai putere si capacitatea cilindrica

| KateMiddleton a răspuns:

Daca ar fi sa aleg din doua nici una.Modele cam vechi si alte probleme.
Dar daca totusi e atat de radicala intrebarea atunci Jetta.
Ford Focus e un fel de caruta, si crede-ma, ma pricep in masini.
Bafta! Sa nu faci alegeri gresite.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Ambele sunt bune, dar un plus pentru ford

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru SasNetRomania):

Nu zice nimeni ca vw nu e masina buna, dar ideile astea preconcepute cu masinile nemtesti sunt invechite, oricum focusul e "germanizata" de mult.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru KateMiddleton):

Se vede te pricepi la masinai de nu mai poti. Daca si focusul care e la a 3a generatie si produce masini pe banda rulanta sa nu mai zic de Jetta care e golful in picioare sunt masini cu probleme si tehnologie invechita atunci...

Focusul e un fel de caruta? lol... Ma scuzi abia la sf intrebarii am vazut ce username ai. Sigurr te pricepi la masini

| Adytza_9178 explică:

Ma refer la variantele diesel cu motoarele 1.6 ultimile modele la ambele masini

| valy1402 a răspuns:

Auzi ma masinile nemtesti invechite da uitate la un s class de la mercedes 2014 un A8 un Wv pasat Fordu ce are nimic