Nu stiu de ce am impresia ca e vorba de vreun obsedat. In cazul asta, ar fi bine sa stai la panda, sa mai fii cu cineva ca sa ai martori si sa depui o plangere. Apoi ceri daune, si nu cred ca ii mai arde de glume proaste. Nu trebuie sa il filmezi, ajunge un martor sau doi, dovada e masina in sine. Daca il surprinzi cu o camera, e si mai bine.
Poti sa pui o camera si sa il denunti, dar la fel de usor poate sa ii spuna si altcuiva sa o faca. Si sa nu-ti faca ceva mai rau dupa aia. Nu stiu, ti-ar trebui un garaj. Sau gasesti alt loc de parcare.
Da, il poti pune sa iti plateasca revopsirea pe faptas..insa o camera din aia mini merge in general cu un card de 4gb-8gb deci nu o sa stea prea multe ore aprinsa ca i se duce bateria.dar o poti pune noaptea la o anumita ora si sa-l prinzi pe faptas daca atunci crezi ca o comite oricum daca se vede clar in imagini cine este si il ameninti cu politia imediat o sa se cuminteasca
Daca il denunti politia nu are ce face mare lucru. Asa am patit si eu cu a mea si mi-au zis ca trebuie sa fie avariata nu numai zgariata.
Pune un afis pe parbriz:Numi zgariati masina riscati pana plus bataie(dac ai masina).(glumesc).e desttul de simplu pui o camera pe parbriz sau gasesti alt loc de parcare.
Gasesti sisteme de supraveghere pentru masina... unde era problema. In Bucuresti se mai intampla dar nu am auzit pe nimeni sa i se intample zilnic!