| NOname0917 a întrebat:

Fratilor? prin martie fac 16 ani si ma gandeam sa-mi iau un motor de 125 cc doar atat permite legea la varsta asta... m-am gandit la ceva din clasa aprilia rs 125 si preferata mea yamaha yzf-r125...voi c credeti? big grin evident trebuie sa dau pentru A1

Răspuns Câştigător
| Radu921 a răspuns:

Daca iti ajung banii ia o Japoneza in 4 timpi. Parerea mea. Mai intreaba si pe la cei care repara sau vand/aduc piese pentru motoare. Merge si un SH sub 4 ani si 20000km.

9 răspunsuri:
| issa2001 a răspuns:

E destul de tare motorul..Eu zic sa ti-l iei. Funda?

| houserboy a răspuns:

Eu am aprilia rs 125 si din cate am vazut este cam puturoasa yzful cei drept arata mai bine decat rsu parerea mea ia-ti aprilia rs e mai buna

| FurtunaDiesel a răspuns:

In martie legislatia va fi alta. Incepand de la 1 ianuarie vei putea la 16 ani sa dai de A2 nu A1. Daca totusi vrei ceva de 125 cmc nu merge pe Aprilia pentru ca este in 2 timpi si necesita multi bani pentru intretinere, mult ulei, fiabilitate scazuta, zgomot urat, si cand e noua se aude de parca e stricata... Eu as merge pe Yamaha sau Honda la 125 cmc desi modelele de la Honda sunt ceva mai vechi si de la Honda CBR 125 nu NSR pentru ca si NSR este tot in 2 timpi si este slabuta. Cele in 2 timpi fug mai bine dar doar atat!

| AlexicăHD a răspuns:

Nu lua aprilia fiabilitatea e scazut iar consumul undeva la 7% nu stiu daca la 16 ani iti permiti sa dai 50 lei pentru 100 km happy

| NOname0917 explică (pentru issa2001):

Mersi.:* :*

| NOname0917 explică:

Pai...adevarul e ca aprilia fuge mai bine. dar estetica si mai ales sunetu yamaha le detine...ma documentez de 2 ani si pentru furtuna
diesel. faza e alta... am citit noul cod rutier care se va aproba din 2013...a1 si a2 devin categorii si nu subcategorii ca pana acum...iar A2 se poate lua la 18 ani...de acum inainte se poate da examen pentru A incepand cu 24 de ani... exceptie se poate da la 20 daca avem experienta de minim 2 ani pe o motocicleta de categoria A2...

| constantinescu98 a răspuns:

Eu zic sa nu til ei ca il vei tine in garaj pentru ca acum s-a dat legea ca orice moto sa aiba permis nu conteaza dacai de 500cc sau mai mult si trebuie sa se aprobe

| Radu_Emil_Constantin_1970 a răspuns:

Mai citeste legislatie. 125cc la 16 ani.

| NOname0917 explică (pentru Radu_Emil_Constantin_1970):

Da..am dreptate. pana in momentul de fata a1 si a2 erau subcategorii... cu noua lege devin categorii si se pot lua A1 la minim 16 ani impliniti (pana in 125 cc) A2 minim 18 ani impliniti..mai mult decat atat am un prieten care are 17 ani. a dat anul trecut pentru cat A1 si anul asta sia cumparat motorul si merge fara probleme. uite aici cateva site-ri care zic acelasi lucru http://www.observatorulph.ro/......cuteristi. http://www.realitatea.net/......-2013.html