| DamianMarley a întrebat:

Hai noroace! Va cer si eu parerea ca un incepator ce sunt, am luat recent carnetul si nu stiu ce masina sa-mi iau.Mie imi plac masinile mari nu din cauza aspectului ci din cauza sigurantei pe care ti-o ofera in cazul unui accident (Doamne Fereste!). Asa eu am de ales intre 2 optiuni: Dodge Nitro sau Jeep Grand Cherokee. Care ar merita mai mult? Si daca mai stiti alte masini care ofera siguranta maxima le puteti enumera!(SUV-uri sa fie).

Răspuns Câştigător
| andreiboy11 a răspuns:

Te inseli mult de tot.SUV-urile nu ofera cea mai mare siguranta sau ma rog siguranta mai mare decat o berlina de exemplu.Iti dau aceasta senzatie doar fiindca sunt mari. Oricum ca si siguranta ti-as recomanda un Volvo XC90(cele mai sigure SUV-uri). Daca tii neaparat la siguranta mai bun ar fi Volvo V40(cea mai sigura masina a anului 2012 parca) sau Saab 9-3(cea mai sigura masina in 2005, 2006, 2007 parca).

7 răspunsuri:
| DamianMarley explică:

Am uitat sa mentionez ca bugetul maxim este de 15.000

| mgtow a răspuns:

Orice masina e sigura in afara de daciile noastre care sant vai si amar de urate. Opteaza pe bmw sau ford, volvo e piperat la pret dar nici ca design nu e cine stie ce minune.

| NedeaAndrei a răspuns (pentru DamianMarley):

Indreapta-ti atentia catre Volvohappy Dar si masinile japoneze sunt extrem de sigure si fiabile.Un Mitsubishi Outlander de exempluhappy

| pitbull93 a răspuns:

Eu iti sugerez volvo xc90, a fost declarata la unmoment dat cea mai sigura masina si arata si destul de bine se conduce misto cu motor de 2.4 obti un consum destul de mic masina este fiabila da in locul tau as lua cu cutie manuala fiind aia automata daca ti se strica costa cam mult, cumnatul meu are xc90 si ii s-a stricat cutia d viteze ea fiind automata si la costat 6000 euro bine are 200000 km, in plus arata mult mai bine decat jeep si dodge. Asa ca nu te prosti si ia-ti un volvo sunt masini foarte bune si iti ofera siguranta maxima acest autovehicul este construit in jurul conceptului de siguranta, In cazul unei coliziuni structura frontala unica reduce impactul asupra celorlalti participanti la trafic iar bara transversala permite activarea zonelor de deformare ale celuilalt autovehicul, in timp ce capota motorului este proiectata pentru a actiona ca zona de deformare in cazul accidentarii unui pieton, reducand astfel riscul producerii unor leziuni grave, Volvo XC 90 a fost declarata cea mai sigura masina din gama ei

| CatalinOrzan a răspuns:

Ti-ar trebui un Hammer sa fii sigur laughing