Tu te iei dupa ce zice vanzatorul? Trebuuie facut dest drive si verificata la mecanic Vanzatorul vrea sa-si vanda marfa nu sa-ti dea tie ce e mai bun (d-aia ii face reclama)
Pai trebuie sa platesti taxa de timbru in functie de motorul masnii, de norma de poluare si de vechime.
daca cere 1000E inseamna ca e destul de veche, motorul e maricel deci probabil taxa te ajunge cam cat masina.
Pai la 1000 E nu se merita dupa parerea mea
Te costa mai mult taxa de prima imatriculare drumul si numerele provizori de D + alte chichite.
O sa mai trebuiasca sa platesti pentru inmatriculare si circulatie mai multe: timbrul de mediu, inspectia la RAR, asigurarea RCA, placutele de inmatriculare, rovinieta si impozitul pe fractiunea de an.
Cea mai mare valoare o are timbrul de mediu si aceasta valoare o poti calcula folosind calculatorul ANAF. Toate celelalte pot fi cca 1.000 lei.
RAR-ul si RCA-ul nu sunt cine stie ce aprox 1000 lei dar stiu ca inmatricularea te omoara
Daca e fabricata prin 2000-2001 si e euro III ajunge taxa cam 1300e, mai mult decat masina.
Dar in Craiova este un Auto-market second hand inmatriculate imi puteti da mai multe detalii?
Ce masina e aia pe care dai 1000 Euro? Pana si la remat iti dau aia 1500... Cum puteti sa credeti ca o masina (si de familie pe deasupra) poate costa cat un televizor, si sa mai si mearga? Nu vi se aprinde un beculet in cap? E clar ca buna ziua ca masina aia a avut o problema grava (cum ar fi un accident frontal) si acum o da sa scape de ea.
Pai da dar din poze si din descriere reiese ca masina e impecabila si in stare perfecta de functionare
Un sfat prietenesc care pot sa ti-l ofer este sa nu cumperi Espace, sunt foarte proaste acele modele de masini.
Da am luat in considerare asta si de-asta trimitem pe cineva sa vada despre ce e vorba
Nu poti compara Ford cu Renault. Seful lui fratele meu a avut Espace 1 si 2, 2-ul era ca un tonomat in care tot baga bani.
anonim_4396 întreabă: