| Gherghel_Denis_2001 a întrebat:

Hei! Stie cineva de ce durează asa mult de la data cand ai dat proba teoretică pentru categoria B la proba practică? Ca sa ajuns și la 3 sau 4 luni de așteptare!

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte multa lume vrea permis. E noul moft laughing De aia

| AlexandrulS a răspuns:

Din pacate este multa lume care da de permis si din cauza asta timpul de asteptare este mare... La 4 luni s-a ajuns acum sa astepti? pff si eu cand am luat permisul acum cativa ani am asteptat 2 luni si am zis ca era ceva infernal. Incearca in alea 3-4 luni dupa ce ai luat sala sa faci cat mai multe ore de condus ca sa nu ai surpriza sa pici si sa mai astepti inca 4 luni.

| Violleta2022 a răspuns:

Este foarte normal sa dureze atat de mult, fiindca sunt foarte multi inscrisi la examninare in perioada de primavara -vara-toamna, iar coada de asteptare este foarte lunga.
Din pacate sunt doar cativa politisti examinatori si fiecare "elev" este examinat cam 30 minute, in cele 8 ore cat politistul are program de lucru si doar 1-2 examninari pe saptamana.
Asadar nu se pot examina mai mult de 12-14 persoane pe zi, deoarece politistul are dreptul la pauza de masa si apoi mai sunt situatii cand este traficul aglomerat si examinarea poate sa dureze 30 ori 40 minute.
Totusi nu vad de ce atata graba, ca de sofat vei sofa toata viata, dupa ce-ti iei carnetul.
vara asta bucura-te de soare, de distractie si cand iti vine randul la examinarea auto, fii atent ca sa nu pici din prima, ca ajungi sa se mai intri inca odata in coada de asteptare, la o alta examinare.

| Gherghel_Denis_2001 explică (pentru Violleta2022):

Păi cea mai mare problemă este că eu am picat o dată traseul și din cauza perioadei acesteia foarte mari e ultima data cand pot da deoarece o sami expire dosarul, adică apuc sa dau doar de 2 ori! Chiar daca am luat sala din prima!

| Violleta2022 a răspuns (pentru Gherghel_Denis_2001):

Oricum acum va trebuii sa mai iei minim 6 ore cu un instructor si sa aduci dovada la dosar ca ai facut acele ore, ca sa poti intra la re-examinare.
In ce priveste expirarae dosarului chiar nu vad o asa mare problema, ca poate fii refacut.
Singura mare problema este ca trebuie sa pui mana serios sa recapitulezi legislatia rutiera, ca sa nu mai faci greseli data viitoare la examinare. Si evident, sa mai iei cate ore de soferie.
Hai cu Succes de data asta!

| darrio2007 a răspuns:

Din cauza aglomeratiei. Nu esti singurul care da de permis.

| Gherghel_Denis_2001 explică (pentru darrio2007):

E foarte mare aglomerație față de ani din urmă cand apucau să dea și de 3 sau 4 ori traseul! E nasol tare in perioada asta dacă nu ei din prima!