| WoKy a întrebat:

Hei TPU.
Merita 169 de lei doua boxe Blaupunkt GT x 572 cu urmatoarele specificatii: putere RMS: 40W
putere maxima: 180W
impedanta: 4 ohmi
raspuns in frecventa: 40Hz - 22KHz
sensibilitate: 91dB (2.83V/m)
Vreau raspunsuri complete si fara off topic.
Funda +vot!

5 răspunsuri:
| Anonim141297 a răspuns:

îți recomand o Boxa Bose, deși sunt ceva mai scumpe... Sunt foarte bune! Mai ales că sunt si Bluetooth. Eu mi-am luat Bose Mini Sound Link de la eMag 999, 90 lei cu livrare în două zile.

| Niklauss a răspuns:

Mi se par ca scumpe având in vedere ca nu sunt nu stiu eu ce boxe, in momentul actual boxele Bluetooth sunt cele mai bune si se aude de 1000 de ori mai bine sunetul decât la boxele normale si volumul se da maintare in functie la ce o conectezi si te avantajează faptul ca o poti duce cu tine oriunde si sa o folosești si la telefon.

Sper ca re-am ajutat.

| horia2012 a răspuns:

Sunt OK ca pret, dar nu confunda o boxa cu un difuzor. Sunt difuzoare de banda larga (40hz-22khz) asa ca daca nu ai pretentii la bass sunt bune (depinde si unde la instalezi (usa sau spate). Tu te bazezi pe cei 40W si aparatul de masina trebuie sa aiba aceeasi impendata (4 ohmi).

| WoKy explică (pentru horia2012):

Nu stiu ce impendanta are MP3-ul, daca s-o numi asa. Stiu doar ca e un Pionner cu aux si slot USB, pe el scrie 4x50w si ca am dat in jur de 350 de lei pe el. Vreu sa le pun in fata. Crezi ca mi-ai putea oferi ceva mai bun pana in 200 de lei?

| horia2012 a răspuns (pentru WoKy):

Daca este 4x50W sunt de 4 ohmi. La pretul asta si la puterea respectiva nu prea ai ce alege, dar ti-am spus, sunt bune. Daca le pui in fata, bass-ul va fi mai puternic deoarece si spatiul interior al usii va fi ca o boxa pentru difuzor.