Ilegal, da. Ciudat, nu. Depinde si câtă legislatie cunoaste dar daca prinde repede, va fi o soferita buna, cand va avea varsta legala.
In rest sunt de acord cu AnemonaP, chiar daca sunt in lista ei de ignor.
Fata lui Ken Block are 14 ani și conduce pe circuit o mașină de 1400 de cai putere, deci...
O părere foarte buna. Altii nu știu sa conducă nici după zeci de ani felicitările mele pentru tipă.
Dar poate altii exceleaza in alte domenii unde tipa nu poate, corect?
Nu contează asta. Aici e vorba de condus. Altii omoară vieți ca habar n-au sa conducă.
Sunt destui imbecili in trafic care stiu sa conduca si care desi nu omoara omul fizic in trafic, il omoara psihic in viata cotidiana. A stii sa conduci inseamna sa te conformezi regulilor, si o buna parte din soferi comit greseli in trafic fie de sunt ei experimentati sau nu.
Despre acei imbecili vorbesc. Aici este vorba și de imbecilii care se panicheaza și nu sunt apți pentru a sofa, dar totuși, ii gasim pe strada. Sau de aceia pe care îi observi de la o poștă ca și-au luat pe bani permisul pe bani.
Condusul pe bune e cand circuli pe strada, in trafic, cand esti prudent si respecti indicatoarele si regulile de circulatie.
Cand mergi cu 1-2-3 pe camp nu este un condus "pe bune"
De ce sa ni se para ceva ciudat? La romani se incepe scoala de soferi asa tarziu. In alte tari, adolecentii sunt învatati de parinti 100% și dupa doar dau sala si orasul. Simplu.
Depinde cat de reala e treaba.
Din auzite... multi se lauda.
Daca totusi e reala trebuie, mi se pare aiurea ca a invatat sa conduca de la varsta asta, tocmai pentru ca e ilegal, dar ce sa faci, asa se mai practica pe la tara.
Gino202 întreabă: