| Anonima6754 a întrebat:

Hei TPUhappy vi se pare ciudat ca o fata la 14 sa stie sa conduca pe bune o masina? de la 18 iti iei permisul, dar ce parere aveti de faptul ca stie sa conduca bine de la 14?happy

17 răspunsuri:
| Anonimu7041 a răspuns:

Depinde cat de reala e treaba.
Din auzite... multi se lauda.
Daca totusi e reala trebuie, mi se pare aiurea ca a invatat sa conduca de la varsta asta, tocmai pentru ca e ilegal, dar ce sa faci, asa se mai practica pe la tara.

| Werrich a răspuns:

Sunt copii care încep la 6 ani sa învețe sa conducă happy

| Frank51 a răspuns:

Poate exista o părere negativă despre ceva pozitiv?

| AnemonaP a răspuns:

O părere foarte buna. Altii nu știu sa conducă nici după zeci de anilaughing felicitările mele pentru tipă.

| Celcestietot a răspuns:

E bine, dar nu si legal thinking

| TheStrategist a răspuns:

O părere bună.

| Celcestietot a răspuns (pentru AnemonaP):

Dar poate altii exceleaza in alte domenii unde tipa nu poate, corect?

| AnemonaP a răspuns (pentru Celcestietot):

Nu contează asta. Aici e vorba de condus. Altii omoară vieți ca habar n-au sa conducă.

| VoidEternal a răspuns:

Fata lui Ken Block are 14 ani și conduce pe circuit o mașină de 1400 de cai putere, deci...

| AdeLeu a răspuns:

De ce sa ni se para ceva ciudat? La romani se incepe scoala de soferi asa tarziu. In alte tari, adolecentii sunt învatati de parinti 100% și dupa doar dau sala si orasul. Simplu.

| Celcestietot a răspuns (pentru AnemonaP):

Sunt destui imbecili in trafic care stiu sa conduca si care desi nu omoara omul fizic in trafic, il omoara psihic in viata cotidiana. A stii sa conduci inseamna sa te conformezi regulilor, si o buna parte din soferi comit greseli in trafic fie de sunt ei experimentati sau nu.

| Lukasssz a răspuns:

Meh,e ok

| AnemonaP a răspuns (pentru Celcestietot):

Despre acei imbecili vorbesc. Aici este vorba și de imbecilii care se panicheaza și nu sunt apți pentru a sofa, dar totuși, ii gasim pe strada. Sau de aceia pe care îi observi de la o poștă ca și-au luat pe bani permisul pe bani.

| 4ndr33y a răspuns:

Condusul pe bune e cand circuli pe strada, in trafic, cand esti prudent si respecti indicatoarele si regulile de circulatie.
Cand mergi cu 1-2-3 pe camp nu este un condus "pe bune"

suntserios
| suntserios a răspuns:

Atât timp că nu o face ilegal pe drumuri publice nu vad ce ar fi ciudat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. Învață observând la alții.
Unii învață repede și au memorie bună.

| darrio2007 a răspuns:

Ilegal, da. Ciudat, nu. Depinde si câtă legislatie cunoaste dar daca prinde repede, va fi o soferita buna, cand va avea varsta legala.
In rest sunt de acord cu AnemonaP, chiar daca sunt in lista ei de ignor.