Nu am inteles, ala care iese vrea sa faca dreapta dar nu poate sa faca dreapta?
Si care e problema daca incap doua masini totusi?
Are proritate masina care urmeaza sa intre in curte fata de cea care urmeaza sa iasa din curte.
Si totusi nu vad care este problema, cele doua nu se intalnesc si spui ca pot trece una pe langa alta, fiind destul spatiu.
Citeste ce am scris, daca se intalnesc 2 masini in situatia data, ce e de facut... Pentru ca sunt soferi care injura daca intri in curte, pe langa ei
Am scris rosie ca sa se inteleaga despre care e vorba. Mersi de raspuns.
Vreau sa aflu daca e o problema cu masina care vrea sa intre in curte, facand stanga pe langa cealalta masina aflata la intrarea/iesirea din curte, adica daca are prioritate sau nu, pentru ca sunt multe incidente si vecini nervosi
Lasand la o parte culoarea masinilor, cand iesi dintr-o parcare sau curte trebuie sa dai prioritate la toate masinile indiferent de sens.
Ok, dar ideea e ca multi vecini se supara daca altcineva intra in curte in timp ce ei asteapta sa iasa. De asta am zis ca vreau mai multe pareri. Online pare ciudat, dar in realitate chiar e o problema.
Multumesc pentru raspuns
Cel mai probabil, daca il desfaci dai de o baterie de genul asta prin el.
https://www.emag.ro/......DF48TJBBM/
Si ti-am raspuns foarte clar: masina care intra are prioritate.
Cand nu exista indicator se aplica regula prioritatii de dreapta. Sau unii fac semn cu mana sa se bage din politete.
Stanmariusvasile întreabă: