| mynameisnotsupposedtobehere a întrebat:

Hello, pe 14 martie îmi expiră asigurarea auto. Anul trecut s-a ocupat altcineva de ea, iar anul acesta trebuie să mă descurc singură. Îmi puteți da, vă rog, sfaturi? Cele făcute online sunt safe? Iar dacă și-a făcut careva dintre voi asigurare RCA prin BT PAY, este în regulă?

15 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Normal ca sunt safe cele online, nici nu stiu daca isi mai face lumea altfel.

| mihai69 a răspuns:

Fă-ți prin eMag.
Primești mai multe oferte din care poți alege.

| Holiday a răspuns:

Cauta online un broker de asigurari. Iti va da mai multe variante. Alege varianta care ti se potriveste, in functie de pret, perioada de valabilitate, tarile unde este valabila, etc.
Sfatul meu sa iei optiunea "cu decontare directa", chiar daca e putin mai scumpa. Te scuteste de anumite probleme, daca ai o dauna la masina produsa din vina altui conducator auto.

| BitchInRedDress a răspuns:

Pai cum naiba ai masina in primul rand daca se ocupa altcineva de ea? Sau trebuie sa intelegem ca tu doar conduci, si te astepti sa iti intretina altii masina in locul tau? Ce logica ciudata

| mynameisnotsupposedtobehere explică (pentru BitchInRedDress):

Era nevoie de atâta aciditate? Am permisul de 6 luni, iar până să ajungă mașina în folosul meu, altcineva s-a ocupat de documentele necesare ca mașina să fie în regulă, eram minoră atunci!

| BitchInRedDress a răspuns (pentru mynameisnotsupposedtobehere):

Serios? Pai si minorii au voie cu permis? happy
De maine imi gasesc si eu om sa-mi plateasca întreținerea

| mynameisnotsupposedtobehere explică (pentru BitchInRedDress):

Era de înțeles că nu aveam încă permis și că nu o foloseam. Am și precizat "până să ajungă mașina în folosul meu".

| mynameisnotsupposedtobehere explică (pentru mihai69):

Mulțumesc! Am să verific.

| mynameisnotsupposedtobehere explică (pentru Holiday):

Super, apreciez mult!

| BitchInRedDress a răspuns (pentru mynameisnotsupposedtobehere):

Nu prea imi pasa oricum. Ai masina, te descurci tu cumva

| siriusblack98 a răspuns:

Broker de asigurari aici. Da-mi mesaj pe privat daca ai nevoie de ajutor cu asigurarea RCA!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună! Dar cel care se ocupa de asigurarea auto nu te poate ajuta? Sa iti dea numarul de telefon al firmei unde îi facea lui asigurarea ca doar il cunoaste, vorbesti cu asiguratorul îi spui ca ai numarul lui de la un client care facea des asigurare la dumneavoastra (adica la firma lui), si ca il rogi sa iti faca asigurarea si sa iti spuna cit te costă, ce varsta ai? Sa fi atenta la volan ca sunt sute de accidente in Romania.

| dusmanul86 a răspuns:

Buna ziua!
Puteti sa apelati la un broker de asigurari sau sa faceti o asigurare on line.
Daca in talon nu este trecut numele dumneavostra aveti grija ca nu aveti voie sa faceti dumneavoastra asigurare. Pentru alte informatii imi puteti da mesaj in privat.
O zi buna!