Nu o sa meargacu polish! polish-ul scoate doar zgarieturilke superficiale ale lacului nimic mai mult! du-te la service da vezi ca-ti i-a cam 2 mil jumate 3 de element pentru rahat ala o sa vopseasca toata aripa.
Moama.un baiat multifunctional
Faza cu parintii nu mai conteaza foarte mult. Era la nivel de conversatie.(bine, cu ceva urma de adevar, numai ca situatia era invers. Ai mei nu erau de acord, eu imi doream sa continuam si ma purtam ca inainte, dar el n-a mai vrut. Si eram curioasa daca ar face toate lumea la fel). Nevermind.
Insa acum e mai importanta masina. Macar o ai alaturi la nevoie
Ma enerveaza foarte tare ca muncesti pentru un lucru, pe care ti-l distrug altii. Daca nu eram eu atenta la o parcare si o zgariam din vina mea, nu imi faceam atatea procese de constiinta. Masina e noua, am spalat-o, am bibilit-o, nu mai stiam unde sa o duc s-o feresc, si prima data cand o las intre alte 2 masini, pac. Stiu ca nu poti pastra o masina perfecta forever, dar macar aspectul de nou sa dureze cat mai mult.
Si barbatii pot fi spalati Pui furtunul pe ei si tot o rezolvi cumva. Sau nu-l primesti langa tine, iar daca vrea "ceva", dus tati.
Stai ca acum am observat: Pai zici ca ai prietena si vrajesti cu altele pe mess? Nu-i frumos
Daca-ntre timp nu ai remediat(putin probabil, fiindca luna viitoare va fi trecut un an) mai mult ca sigur ar fi suficient un "creion corector auto".
Am folosit si eu unul candva si a fost OK (pe albastru inchis metalizat) Daca zgaraierura nu este decat de suprafata superficiala si nu a afectat prestratul vopselei, zgaraitura dispare chiar de tot!
Alexsiatat
Multumesc pentru raspuns! Am rezolvat intre timp cu un polish si nu se mai observa. Oricum, sunt constienta de faptul ca nu prea iti poti mentine masina "perfecta" la nesfarsit.