| Edward18 a întrebat:

Acum 4 luni am făcut 18 ani si de curând am luat permisul de conducere din prima.Ai mei vor să îmi cumpere Porsche Panamera,care după părerea mea este o mașină super.Ce părere aveți despre această mașină? Și v-aș ruga să imi spuneți ce modele vă plac si anul fabricației, nu contează suma.
P.S. Sper să nu văd răspunsuri de genul:"visezi cu ochii deschiși";"te dai mare" si alte chestii.Nu e vina mea că am prea mulți bani.

Răspuns Câştigător
| Nikezor a răspuns:

Eu as opta pentru un bmw seria 5 (varianta e60) 550i -benzina 367cp sau diesel 535d-ul de 231... dar avand in vedere ca ai 18 ani ca si mine de altfel, ai putea sa alegi o masina mai putin puternica, intai ai nevoie de indemanare iar mai apoi masina puternica ( poti lua 525d-ul de 177cp)

6 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Nu vor părinții tai sa ma infieze?

| MagicOneT a răspuns:

Sa presupunem ca ce ai scris este adevarat si nu reprezinta doar o gluma.

Daca tot iti permiti o astfel de masina, ma rog, parintii tai, ce rost are sa vii pe comunitatea aceasta si sa adresezi o astfel de intrebare? Adica... cred ca esti cam... asa si asa. Nu vreau sa te jignesc, e doar o parere.

| mgtow a răspuns:

Prea mare masina cu 4 usi e naspa. Spunele sa iti cumpere un ferrari cu volan pe dreapta ca asa vei agata mai usor femei la semafor

| Edward18 explică (pentru MagicOneT):

Nu mă prea pricep la mașini.De aceea am pus întrebarea aici.

| Edward18 explică (pentru Nikezor):

E bună și mașina asta, dar mna... Vreau Porsche!

| Edward18 explică (pentru mgtow):

Are tata Lamborghini Huracan și nu mă prea impresionează.Nu mă interesează să "agăț femei".