Nu ai precizat ce e mai important, numarul de km, anul de fabricatie samd...
Oricum cauta pe internet acelasi model in aproximativ aceeasi stare si vezi preturile, si in functie de acele preturi ghideazate pentru a cere un pret in Romania, nu incerca sa sari mult la pret fata de valoare sa ca nu se merita si sperii si cumparatorii
Pe scurt vezi cam cu cat s-ar vinde masina asta in alta tara si mai adauga o suma echivalentul taxelor, importului samd, si nu uita sa cresti putin pretul ca va trebui sa negociati probabil.
Nici nu stii ce este ala! Z51 3LT este 68450$ in america. taxa de transport pana aici este 1000$
Sa il vinzi la un cetatean german sau in America merge, romanii nu au bani pentru o masina ca aia
Nu n-am castigat la metin! Tatal meu e dealer in Anglia! Si eu sunt fiul sau! Si m-am mutat aici! Am spus un preț la nimereala! M-am gandit sa-l vand!
Nu mai am nevoie de el au am deja
un un Mustang! Am dat un pret la
nimereala ce va tot legati toti de mine? Nu aveti treaba? Daca aveti sa-mi spuneti ceva va invit la o cafea si discutam acolo! M-ai bine ramaneam si eu in Anglia! Vad ca asa sunt romani! Degeaba! Sunteti degeaba cei care comenteaza din rau! Eu doar intrebam nu sun inca obisnuit sunt de 3 ani aici voi poate de mai mult timp! Sunt Englez nu-s asa obisnuit cu romana!
anonim_4396 întreabă: