Http://www.autoexpert.ro/noul-ford-mustang-este-un-ponei-naravas/ mai gasesti alte informatii cautand "ford mustang 2016 detalii" sau ford mustang 2008 detalii"
Cum Romania nu e plina de Ford Mustang-uri, nu cred ca vei primi sfaturi. Cauta site-uri de masini. Nu ma pasioneaza masinile. Dar ca si tine, eu am descoperit pe un aerodrom Girocopterul si m-am indragostit de el. Dar, nu am bani de asa ceva si ce mai trebuie pentru garare, intretinere, etc.
Nu e populara in Romania pentru ca nu o gasesti la pret de cotet de gaini in Germania, pentru ca are motoare pe benzina si se stie ca romanul cunoaste doar TDI si plus de asta are motoare mare care rup la impozit
Ok, in afara de costuri imi poti oferi niste pareri pro/contra? Ce "stie sa faca"? Isi merita banii? Care-s cele mai comune defectiuni la ea? Etc. Sa zicem ca banii nu ar fi o problema majora, lucrez in Germania de 4 luni, aproape jumatate din bani ii am "la ciorap" si sunt dispus sa muncesc pentru a o cumpara si a o intretine. Din spusele dvs si consumul il are mare , dar nu-i nimic vreau pareri. As fi dispus sa ofer un maximum 13.000 pentru o astfel de masina.
Nu pot sa iti dau astfel de detalii, nu detin, nu am condus nu am informatii despre model
Pe mustang model nou exista motor de 2.3 mai ok la impozit. dar are si el peste 200 cp dar eu varianta 5.0 v8 as alege.
O iubesc la nebunie, am citit pe niste forumuri, iar romanii nostri o critica foarte mult, consum mare, taxe mari, greu de controlat. Nu stiu ce dracu' am m-am indragostit de masina asta mai ceva ca de o fata . Mai ofera-mi cateva informatii despre modelul asta nou de care vorbesti sau ofera-mi un link ceva unde pot citi.
Maylat_Yo_Cosmyn_1995 întreabă:
Anomim2025 întreabă:
sipunebunu întreabă:
Angelodead întreabă: