| mgtow a întrebat:

Https://www.volkswagen.ro/id3 inca un jaf electric pret de 36000€ in ro - germany 30000 noua ii zic jaf pentru ca arata rau. Autonomie de 500km tractiune spate pana aici bine in performante - sa vedem honda ce scoate in 2022 pe curent, speram sa faca masini faine - mai e un lexus tot in 36k sau 35 hibrid si un nissan care se incarca in mers in dezvoltare, sa fie produs recent. Deci cum vi se pare acest trend de electrificare? O sa avem sansa sa gasim ceva in varianta de 2 usi? La un pret bun, pe mine nu ma avantajeaza 5 usi pentru ca nu am nevoie de mult spatiu si mai mult ma incurca cand fac curat in ea sau cand stau inauntru simt ca are putin spatiu - in schimb una de 2 usi pare sa fie ca o sufragerie imensa unde iti intinzi picioarele.

Răspuns Câştigător
| Eisenheim a răspuns:

Și eu aștept electric mic in două uși, și mie îmi plac cele în 2 uși, de acord cu tine

2 răspunsuri:
| mgtow explică (pentru Eisenheim):

Https://www.tesla.com/roadster cam 170.000 euro si 1000 km autonomie, cu mana ii scoti trapa vara si o pui cand vrei la loc sa ramana decapotabila sau normala. Asta era de noi masina adevarata sa rupem pramatiile in 2, dar na costurile mari pacat eu as putea sa mi-a iau in 5 sau 6 ani dar ma multumesc cu ce am, o masina japoneza destul de buna toyota gt86 3 usi sportiva pe benzina

| Eisenheim a răspuns (pentru mgtow):

Momentan ne depășește prețul, dar clar peste câțiva ani ne vor invada, le aruncă străinii cum fac acum cu diesel-urile, și o să avem și noi laughing